Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.675
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.675
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ribbon Finance (RBN) Nedir?

Ribbon Finance

Ribbon Finance nedir? Ribbon Finance, DeFi odaklı bir blockchain projesidir ve bu platformun temel özelliği kullanıcı portföylerinin risk-getiri profillerini optimize etmektir.

Ribbon Finance (RBN) Nedir?

Ribbon Finance, çeşitli kripto ürünleri ve yatırım stratejileri sunan merkeziyetsiz bir finans (DeFi) protokolüdür. Bu platform, kullanıcıların karmaşık yatırım stratejilerini otomatikleştirmesine imkan tanır ve aynı zamanda gerçek zamanlı piyasa koşullarına dayalı portföy dökümlerini görselleştirmelerine yardımcı olur. Bunun için tek tıklamayla para yatırılabilen kasaları (Vault olarak adlandırılır.) kullanır. Ayrıca proje, yüksek getirili yield farming ve staking gibi çeşitli DeFi özellikleri sunar.

Ribbon Finance, finans mühendisliğini kullanarak uzun vadeli getirilere sahip yapılandırılmış ürünler oluşturur. İlk ürünü, verim odaklı bir opsiyon stratejisi olarak otomatikleştirilmiştir. Ayrıca geliştiriciler, kendi tercihlerine göre yapılandırabilecekleri ürünler de oluşturabilirler. Birden fazla DeFi türeviden oluşan yapılandırılmış ürünler, temel olarak finansal araçların paket halinde sunulması anlamına gelir. Platform, bu ürünler aracılığıyla portföylerin risk-getiri profillerini optimize eder.

Ribbon Finance (RBN) Ne Sunar?

Ribbon Finance, kullanıcıların kripto paralarını “Theta Vaults” olarak adlandırılan varlık havuzlarına yatırmalarına imkan tanır. Bu sayede, yüksek oranda getiriler elde etmek mümkün olur. Bu havuzlar (Vaults), ETH, AAVE, SOL ve WBTC gibi birçok kripto para birimini destekler. Ayrıca, Ribbon’un platformu yapılandırılmış finansal ürünlerin oluşturulmasını ve kullanılmasını destekler.

Bu ürünler aracılığıyla kullanıcılar, bahis yapma, getiri elde etme, anapara koruması gibi çeşitli özelliklere erişim sağlar. Platform, risk-getiri profilini en iyi şekilde optimize ederek yatırımcıların kârlarını artırır.

Ribbon Finance (RBN) Ne İşe Yarar?

RBN, Ribbon Finance platformunun yardımcı tokenidir ve Ethereum ağı üzerinde ERC-20 standardıyla işler. Bu token sayesinde kullanıcılar çeşitli avantajlara erişebilirler. Örneğin, RBN sahipleri getirilere yönelik teşviklerden ve işlem ücreti indirimlerinden faydalanabilirler. Ayrıca RBN, Ribbon platformunda bir yönetişim tokeni olarak işlev görür.

RBN sahipleri, platformun DAO’suna katılarak yönetimde oy hakkı elde ederler. Böylece, ekosistemin merkezi olmayan şekilde yönetilmesine olanak sağlarlar.

Ribbon Finance (RBN) Nedir?
Ribbon Finance (RBN) Yatırımcıları

Ribbon Finance (RBN) Kurucuları

Ribbon Finance’in DeFi platformu 15 Şubat 2021’de kullanıma sunuldu. Kurucuların isimleri resmi web sitesinde yer almıyor ancak Julian Koh ve Ken Chan’a kadar ulaşılabiliyor .

Ribbon Finance (RBN) Nasıl Alınır?

Ribbon Finance, şu anda CMC(CoinMarketCap) verilerine göre en büyük 200. kripto para birimidir. Bu nedenle Coinbase, MEXC, Gate.io ve Bitget gibi borsalarda listelenmektedir. RBN satın almak isteyen yatırımcılar, Coin Mühendisi sayfamızın borsalar kısmından ömür boyu indirimli linklerimizi kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir