Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.461
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.461
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Aave, Merkeziyetsiz Bir Stablecoin Piyasaya Sürdü.

aave stablecoin

Aave, ABD dolarına algoritmik olarak sabitlenen stablecoinini çıkardı.Stablecoini piyasaya sürüldükten sonra ekip, Defilamma verilerine göre 2.19 milyon dolarlık GHO basımı gerçekleştirdi.

Aave’nin Twitter duyurusu ile merkeziyetsiz ve fazla teminatlı varlık olarak GHO’nun piyasaya sürüldüğünü açıklamıştı. Piyasaya sürülen stablecoin için topluluğa oy kullanma hakkı sunan ekip toplanan 424 adet oyun tamamı GHO’nun mainnete geçmesi lehine kullanıldığını belirtti.

Stablecoin GHO şuan, Aave coin ile Ethereum olmak üzere birçok dijital varlık ile destekleniyor.

GHO’nun şeffaf ve doğrulanabilir olduğu konusunda kullanıcılara açıklama yapan ekip;

“Tüm işlemler kendi kendini yürüten akıllı sözleşmeler aracılığıyla gerçekleşiyor. GHO işlemleri ile ilgili tüm veriler doğrudan blokzincirinden ayrıca çok sayıda kullanıcı arayüzü aracılığıyla elde edilebilir ve denetlenebilir” açıklamasında bulundu.

Son olarak ekip DAO hazinesinin gelirlerini daha da güçlendireceğini söyledi. Ayrıca yönetimin de AAVE ve stkAAVE token sahiplerinin elinde olacağını belirtti.

Gho’yu Yaratan Aave Protokol Nedir?

►Proje kullanıcıların borç verme ve borç almalarına aracılık eden açık kaynaklı likidite protokolüdür.

►Konu ile detaylı bilgiye ulaşmak için blog sayfamızdan istediğiniz kaynaklara ulaşabilirsiniz.

►AAVE’yi Binance borsasından satın alabilirsiniz. Binance borsasına henüz kayıt olmadıysanız %20 Komisyon indirimli bir şekilde bu linkten kayıt olabilirsiniz.

GHO Stablecoin Nereden Alınır?

GHO’yu satın almak isterseniz Uniswap borsasından kolaylıkla bulabilirsiniz. Fakat Uniswap borsasını kullanmayı bilmiyorsanız Youtube videomuzu izleyerek kolay bir şekilde GHO satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir