Avalanche Kaç Dolar?



Avalanche

AVAX

24 Saat Hacim
Yükleniyor…

Arz
Yükleniyor…

Market Hacmi
Yükleniyor…

Avalanche Nasıl Alınır Bilmiyor musun?

Yükleniyor…
1 Avalanche Kaç TL?

1 Avalanche (AVAX) = Yükleniyor…

1 Avalanche Kaç Dolar?

1 Avalanche (AVAX) = Yükleniyor…

1 Avalanche Kaç Euro?

1 Avalanche (AVAX) = Yükleniyor…

Avalanche (AVAX) Hakkında

Avalanche (AVAX), karmaşık blockchain uygulamalarını, merkeziyetsiz uygulamaları (dApp’ler), NFT’leri ve diğer gelişmiş dijital varlıkları geniş çapta kullanım için uygun hale getirmeyi amaçlayan akıllı söözleşme destekli bir blockchain ağıdır.

Avalanche blockchain ağı, kullanıcıların sınırsız ve birbirleriyle uyumlu blockchain’ler geliştirmelerine olanak tanır. Bu ağ, üç ayrı blockchain kullanarak işlem hızlarını arttırır ve geniş kullanıcı kitlesinin ihtiyaç duyduğu işlem verimliliğini sağlamak için ölçeklendirilmiştir.

Avalanche, üç farklı blockchain’den oluşur: Takas Zinciri, dijital varlıkların merkeziyetsiz bir şekilde değiş-tokuşunu kolaylaştırır; Platform Zinciri, Avalanche ağının doğrulayıcılarını yönetir ve kullanıcıların kendi blockchain’lerini oluşturmasına imkan verir; Sözleşme Zinciri ise akıllı sözleşmeler için kullanıma açıktır.

Avalanche’ın bu üçlü blockchain yapısı, geniş çaplı işlemleri hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirmesine olanak tanır. Bu özellik, Avalanche’ın arkasındaki şirket olan Ava Labs’ın Mastercard ve Deloitte gibi büyük global şirketlerle iş birlikleri yapmasını sağlamıştır.

Avalanche Özellikleri

Avalanche Fiyatı

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Avalanche Piyasa Değeri

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Avalanche Hacim

Yükleniyor…

Kripto Sıralaması

Yükleniyor…

Avalanche Toplam arzı

Yükleniyor…

Avalanche Maks. Arzı

Yükleniyor…

Tam Seyreltilmiş Piyasa değeri

Yükleniyor…

1 Avalanche Serbest piyasada Ne Kadar?

Avalanche Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

AVAX Ne için Kullanılır?

Avalanche’ın yerel tokeni AVAX, ekosistemde işlem ücretlerinin ödenmesinde, kullanıcılar arasında bir değer transferi aracı olarak veya mutabakat modelinin bir parçası olmak üzere ağda stake işlemlerinde kullanılır. Ayrıca, kişiselleştirilebilir özel blockchain’lerin oluşturulmasında da AVAX kullanılır. Güncel AVAX fiyat bilgilerini Binance’te bulabilirsiniz.

Avalanche’ta Ağ Mutabakatı ve Doğrulama Süreci Nasıl İşler?

Avalanche, hisse ispatı (PoS) özelliklerini çeşitli unsurlarla birleştiren benzersiz bir mutabakat mekanizması kullanır. Bu unsurlar arasında, düğümlerin ödüllerini çevrimiçi kaldıkları süreyle orantılı olarak sıralayan çalışma süresi ispatı (PoU) ve doğrulayıcı ödüllerini, doğrulayıcıların doğruluk oranlarına göre sıralayan doğruluk ispatı bulunur.

Avalanche’ın Kurucusu Kimdir?

Avalanche’ın arkasındaki şirket Ava Labs, 2018’de Emin Gün Sirer tarafından kurulmuştur.

Avalanche’ın Maksimum Token Arzı Nedir?

Avalanche’ın maksimum token arzı 720 milyon AVAX token ile sınırlıdır.

Avalanche’ı Diğerlerinden Farklı Kılan Nedir?

Avalanche, kritik blockchain ağ işlevlerini ayrı zincirlere bölen karmaşık bir üçlü blockchain tasarımı kullanır. Bu sayede Avalanche kullanıcıları, kendi ihtiyaçlarına göre ayarlayabilecekleri parametrelerle kendi blockchain ağlarını oluşturarak kullanıma sunabilir.

Avalanche ağı, Ethereum araçlarıyla uyumludur ve blockchain geliştiricilerine Ethereum tabanlı dApp’lerini ölçeklenebilirlik ve kontrol özelliklerinden yararlanabilmek için Avalanche’a hızlı ve kolay bir şekilde taşıma olanağı sunar.

Avalanche Nasıl Alınır?

Avalanche, kredi veya banka kartı ile doğrudan Binance üzerinden satın alınabilir. Avalanche, Binance borsasındaki diğer kripto paralar karşılığında da alınıp satılabilir. Anlık Avalanche fiyatı Binance’te gerçek zamanlı olarak güncellenir. Diğer talimatlara ve daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kullanıcılarımız Avalanche (AVAX) Satın Alma Kılavuzumuza bakabilirler.

Avalanche Haberleri

Yükleniyor…

Avalanche Dönüştürücü

AVAX

=
USD

EUR

TRY

Son Videolar
Yükleniyor…

Diğer Kripto Paralara Göz Atın

Yükleniyor…