Ethereum Kaç Dolar?



Ethereum

ETH

24 Saat Hacim
Yükleniyor…

Arz
Yükleniyor…

Market Hacmi
Yükleniyor…

Ethereum Nasıl Alınır Bilmiyor musun?

Yükleniyor…
1 Ethereum Kaç TL?

1 Ethereum (ETH) = Yükleniyor…

1 Ethereum Kaç Dolar?

1 Ethereum (ETH) = Yükleniyor…

1 Ethereum Kaç Euro?

1 Ethereum (ETH) = Yükleniyor…

Ethereum (ETH) Hakkında

Ethereum (ETH), kripto para dünyasının ikinci en büyük tokeni olarak piyasa değeri açısından öne çıkar. Bu başarısını, akıllı sözleşme işlevleri aracılığıyla merkeziyetsiz finans sektörü (DeFi) ve merkeziyetsiz uygulamaların (Dapp’ler) gelişimine liderlik ederek sağladığı yenilikler ve geniş kullanım alanlarıyla elde etmiştir.

Ethereum, küresel bir dağıtık bilgisayar ağı tarafından desteklenen bir platform olarak, kullanıcıların Ethereum’u temel alan Dapp’ler yazmalarına ve dağıtmalarına izin verir. Merkeziyetsiz bir yapıya sahip olan Ethereum ağı, sansür ve kesintilere karşı dirençli olmasıyla öne çıkar.

Ayrıca, Ethereum, Ether veya ETH adı verilen yerel bir kripto para birimi kullanır. Tüm ağ işlem ücretleri, gas ücretleri olarak adlandırılan bu ücretler, ETH ile ödenir.

ETH, Ethereum blockchaini üzerinde işlemler için ödeme yapmak için kullanılan bir tokendir. Bu token, ağ içinde meydana gelen çeşitli işlemleri destekler. Ethereum ağı, kullanıcı müdahalesi olmadan çalışabilen akıllı sözleşmeleri oluşturmak ve yürütmek için herkes tarafından kullanılabilir.

Ethereum’un hızlı büyümesi, akıllı sözleşmelerin yanı sıra benzersiz tokenlar (NFT’ler) gibi özelliklere olanak tanıyan Dapp ekosistemi ile bağlantılıdır. Ethereum, blok zincir teknolojisinin getirdiği bu inovasyonlarla birlikte kripto para dünyasında önemli bir oyuncu konumundadır.

Ethereum Özellikleri

Ethereum Fiyatı

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Ethereum Piyasa Değeri

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Ethereum Hacim

Yükleniyor…

Kripto Sıralaması

Yükleniyor…

Ethereum Toplam arzı

Yükleniyor…

Ethereum Maks. Arzı

Yükleniyor…

Tam Seyreltilmiş Piyasa değeri

Yükleniyor…

1 Ethereum Serbest Piyasada Ne Kadar?

Ethereum Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kaç Ethereum Tokeni Vardır?

Ethereum’un mevcut dolaşımındaki arzı 117.765.776 tokendir. Ethereum platformu sınırsız maksimum arza sahiptir.

Ethereum Ne Zaman Oluşturuldu?

Ethereum ilk olarak 2013 yılında Vitalik Buterin tarafından yazılmış bir whitepaper ile tanıtılmıştır.

Vitalik, kurucular Gavin Woods ve Anthony Di Iorio’nun da yardımıyla 2014 yılında gerçekleşen halka açık bir çevrimiçi fon toplama satışında proje için fon sağlamıştır. Proje 30 Temmuz 2015’te blockchainini başlatmak için yeterli finansmanı elde etmiştir.

Ethereum Madenciliği Nasıl Yapılır?

Ethereum madenciliği yapmanın üç yolu vardır. Birincisi havuz madenciliği aracılığıyla, ikincisi tek başına madencilik, üçüncüsü ise bulut madenciliğidir.

Hisse İspatı (PoS) mekanizmasına geçmeden önce, kullanıcılar Ethereum cüzdanı oluşturup, Ethereum yazılımını cihazlarına yükleyip ve ne şekilde Ethereum madenciliğini yapmak istediklerini seçerek ETH madenciliği yapabiliyordu.

Ethereum Ne Kadar Yükselecek?

Kimse Ethereum’un (ETH) fiyatını tahmin edemez, ancak DApp’ler ve NFT’lerin sdüregelen popülerliği sayesinde token geçmişte hızlı bir şekilde yükselmiştir. Her zaman olduğu gibi, kendi araştırmanızı yapın ve kendinizi herhangi bir finansal riske maruz bırakmadan önce kripto paraları dikkatlice değerlendirin.

Ethereum Nasıl Satın Alınır?

Ethereum, Binance’te doğrudan kredi veya banka kartı ile satın alınabilir. Ayrıca Binance Borsası’nda Ethereum karşılığında diğer kripto para birimlerini takas da edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Ethereum Nasıl Satın Alınır? rehberimizi okuyun.

Ethereum Haberleri

Yükleniyor…

Ethereum Dönüştürücü

ETH

=
USD

EUR

TRY

Son Videolar
Yükleniyor…

Diğer Kripto Paralara Göz Atın

Yükleniyor…