Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.391
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.391
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Airdrop Avcılarına Odaklı Özelliği Duyurdu

binance,binance yeni özellik,ERC20,BNB Smart Chain

Binance borsası, kullanıcıların tek bir ağ için birden fazla para yatırma adresi alabilmesine olanak sağlayan yeni bir özelliği resmi olarak duyurdu. Bu özellik, başlangıçta Ethereum ağındaki (ERC20) tokenlar ve Arbitrum One gibi Ethereum alternatif ağları ile BNB Smart Chain için geçerli olacaktır. Gelecekte daha fazla blok zinciri desteklenecektir.


Nedir Bu Özellik?

Binance, kullanıcı geri bildirimlerine yanıt olarak, kullanıcıların tek bir ağ için birden fazla para yatırma adresi oluşturma imkanı sunan yeni bir özelliği kullanıma sunmuştur. Bu gelişme, airdrop avcılarına hizmet etmeyi ve kullanıcı gizliliği korumasını güçlendirmeyi hedeflemektedir. Diğer bazı kripto para borsaları da benzer şekilde tek bir ağ için birden fazla depozito adresi özelliğini duyurmuşlardır.

Binance ayrıca bir para yatırma adres defteri fonksiyonu da tanıtmıştır. Bu özellik, kullanıcıların çeşitli para yatırma adreslerini düzenli bir şekilde organize etmelerini ve takip etmelerini sağlar, böylece fonlarını daha esnek bir şekilde yönetebilirler.


binance,binance yeni özellik,ERC20,BNB Smart Chain


Binance Yeni Özelliği Nasıl Kullanılır?

Yeni özelliği kullanmak için başlangıçta kullanıcılar, Ethereum ağındaki (ERC20) tokenlar ve Arbitrum One gibi Ethereum alternatif ağları ile BNB Smart Chain için birden fazla para yatırma adresi oluşturabilirler. Binance, ilerleyen dönemlerde daha fazla blok zincirini desteklemeyi planlamaktadır.

Şu anda kullanıcılara desteklenen her ağ için en fazla 20 para yatırma adresi izin verilmektedir. Kullanıcılar, Binance’in web sitesindeki “Kripto Yatır” sayfasını ziyaret ederek veya mobil cihaz kullanıyorlarsa Binance Uygulaması üzerinden “Yatır” seçeneğini tıklayarak bu özelliğe erişebilirler. Kullanıcılar istedikleri ağı seçerek mevcut para yatırma adreslerinin tam listesini görüntüleyebilir ve yeni bir para yatırma adresi talep edebilir veya para yatırma adres defterini düzenleyebilirler. Seçilen bir para yatırma adresi sonrasında, kullanıcılar yatırma işlemlerini bu adresi kullanarak gerçekleştirebilirler.


binance,binance yeni özellik,ERC20,BNB Smart Chain


binance,binance yeni özellik,ERC20,BNB Smart Chain


Adım Adım Uygulama

Geçerli Ağlar “ERC20,Arbitrum One,BNB Smart Chain”

Her ağ için maksimum 20 adres talep edebilirsiniz

Binance Web kullanıyorsanız “Kripto Yatır” Binance Mobil kullanıyorsanız “Yatır” seçeneğine tıklıyoruz.

Yatıracağımız bir coini seçiyoruz.

Belirtilen ağlardan birini seçiyoruz.

•Adresinizin yanındaki ok işaretini kullanarak ağ adreslerinizi görüntüleyebilir ve yeni bir adres talep edebilirsiniz.

•Yatırma Adresi kısmının yanındaki düzenle seçeneğini kullanarak adresinize isim verebilir ve dışa aktarabilirsiniz.


İlginizi çekebilir: İşte Bu Altcoinlerde Düşüş Gelebilir!


Binance Nasıl Kayıt Olunur?

Hala bir Binance hesabınız yoksa aşağıdaki videomuzu izleyebilir ve %20 komisyon indirimli linkimiz ile kayıt olabilirsiniz.

➤Youtube Kayıt Olma Videosu

➤Komisyon İndirimli Link

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir