Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.958
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.958
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Arbitrum Fiyat Analizi !!

Arbitrum fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

ARB Nedir ? Ne işe Yarar ?

Arbitrum, Ethereum ikinci katman ölçekleme çözümüdür. Ethereum’dan faydalanarak daha verimli ve düşük ücretli çalışır. Kod değişikliği yapmadan Ethereum DApp’lerinin Arbitrum’da çalışmasına olanak sağlar. ARB, Ethereum ağının güvenliğini korurken binlerce işlemi düşük ücretlerle hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğini iddia eder.

Arbitrum, Amerika Birleşik Devletleri merkezli Offchain Labs tarafından geliştirilmiştir. ARB jetonu, Arbitrum ağının yönetişiminde kullanılır. ARB sahipleri ağ üzerindeki değişikliklere oy verip ve ağın yönetimine katkıda bulunurlar.

Jetonunun toplam arzı 10 milyar adet ile sınırlıdır.

Arbitrum Tobo Formasyonu

ARB grafiğini incelediğimiz zaman tobo formasyonu oluştuğunu görüyoruz. Tobo formasyonumuz yukarı yönlü kırılmış olup 1.3187$ direncini kıramadığını görüyoruz. Bu süreçte Arbitrum 1.21$ seviyelerine retest verip sonrasında bir yükseliş hareketi başlatabileceğini söyleyebiliriz. 1.3187$ direncini aştıktan sonra 1.4450$ seviyesine gidene kadar zorlanır. Ama bu seviyeyi kırdıktan sonra tobo formasyon hedefi olan 1.68$ hedefine sert bir yükseliş gerçekleştirir.

ARB da formasyonun bozulmaması için ilk etapta 1.2469$ destek seviyesini korumasını daha sonrasında ise ara destek seviyemiz olan 1.2147$ destek seviyesini aşağı yönlü kırmaması gerekir. Bu seviyelerin altına bir kırılım gerçekleşirse dip seviyeden oluşan yükselen trend desteğinden tepki alabileceğini düşünüyoruz. Trend desteğini aşağı yönlü kırdığımız zamanda 1.05$ ile 1$ seviyelerinden destek bulmasını temenni ediyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir