Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.811
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.811
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İşte Bu Altcoinlerde Düşüş Gelebilir!

Altcoin satışları bu olay sonrasında gerçekleşebilir! Celsius Network geçtiğimiz yılın yazında Terraform Labs’in düşüşünden etkilenmişti. Bunun ardından platform likidite sorunları nedeniyle çekim işlemlerini de askıya almıştı. 12 Haziranda gerçekleşen bu olay ardından yaklaşık 1 ay sonra iflas başvurusunda bulunmuştu.

Geçtiğimiz hafta Celsius’un kurucusu ve yöneticisi Celsius SEC, ABD Adalet Bakanlığı ve diğer bir çok hukuki kurumlar tarafından dava edildi. Alex Mashinsky hakkında ise tutuklanma kararı verildi. Bugün zincir üstü (on-chain) verilere bakıldığında Celsius’a ait bir cüzdanda haraketlenmeler görüldü.

Dikkatinizi çekebilir: Celsius Network, SEC ile davalık oldu.

7 Altcoinde Yüksek Hacimli Satış

Zincir üstü veri analizi şirketi Lookonchain’in konuya ilişkin açıklama yaptı. Bugün itibariyle Celsius Network’ün sahip olduğu tüm altcoinleri merkezi borsalara göndermeye başladı. Merkezi borsalar kripto paraların en hızlı ve yüksek değer üzerinden fiat paraya dönüştürüldüğü yerler oldukları için bu aktarımların satış nedeniyle olması ihtimalı çok yüksek.

Dikkatinizi çekebilir: Van Gogh NFT Koleksiyonu Çıkıyor!

SEC davası ve yapılan regülasyonlar nedeniyle Celsius Network bu altcoinleri sadece Bitcoin ve Ethereum’a dönüştürebilir. Bu da bu iki kripto parada yüksek volatilite yaşanabilir demektir. İşte Celsius cüzdanlarında olan 7 altcoin:

  • 1.27 milyon adet LINK (net değeri yaklaşık 8.5 milyon dolar)
  • 2.83 milyon SNX (yaklaşık 7.84 milyon dolar)
  • 12 bin 597 BNB (yaklaşık değer 3 milyon dolar)
  • 4.45 milyon 1INCH (değer: 2.26 milyon dolar)
  • 8.53 milyon adet ZRX (~1.9 milyon dolar)
  • 449 bin FTT (~713 bin dolar)
  • 186 bin 149 BONE (~235 bin dolar)

Bu tokenlardan BONE token hariç her biri Binance borsasına aktarıldı. BONE token ise OKX borsasına transfer edilmiştir. Celsius Network’un bu satışı yapmasının nedeni mahkemenin şirketin elindeki altcoinleri sadece Bitcoin ve Ethereum’a dönüştürmesine izin vermesiydi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir