Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.634
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.634
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Jasmy Coin Nedir? Nasıl Çalışır?

jasmy coin nedir

JasmyCoin (JASMY), Nesne İnternet (IoT) sağlayıcısı bir kripto projesidir. Nesnelerin İnterneti, tanımlayıcı ve veri iletme yeteneğiyle donatılmış mekanik ve dijital unsurları içerir. IoT şirketi Jasmy, veri satın alma/satma konusunda uzmanlaşmıştır ve iki kategoriyi birbirine bağlar. Bunlar hizmet sağlayıcılar ve veri kullanıcılarıdır. Buna bağlı olarak Jasmy platformu, IoT teknolojisini blockchain teknolojisiyle birleştirmek amacıyla vardır.

Aynı zamanda amaç kullanıcılara kişisel bilgileri üzerinde kontrol sağlayarak verilerin korunurluğunu yeniden sağlamak ve korumaktır. Sonrasında ise, platformda kullanıcıların IoT cihazları (bilgisayarlar, arabalar, telefonlar) beraberinde merkeziyetsiz ortamlarda veri alışverişinde bir ortam oluşturulmasıdır.

JASMY Kurucuları

Nisan 2016’da Tokyo’da Kunitake Ando, Kazumasa Sato, Masanobu Yoshida ve Hiroshi Harada tarafından kuruldu. Bunun ardından Ekim 2021’de JasmyCoin (JASMY), Japon borsası BITPoint Japan’da piyasaya girdi. $JASMY, Jasmy platformuna güç veren, ağın ana hizmet belirteci olarak işlev gören ve tüm Jasmy ekosisteminin hayati bir rolü olan ERC-20 tokenıdır.

JasmyCoin Özellikleri

Jasmy platformu, yatırımcılarının gizliliğini garanti eder. Buna bağlı olarak yatırımcılara kendi kişisel verilerini yönetme hakkı verir. Jasmy ile kullanıcılar, IoT cihazları aracılığıyla şirketlere güvenli bir şekilde hizmet karşılığında bilgi gönderebilirler. Jasmy, merkeziyetsiz bilgi sızıntısı hariç, müşterilerin bilgi toplamasının uygun şekilde gerçekleştirildiği veri işleme politikası sunar. Aynı zamanda Jasmy ağı, veri yönetiminin güvenlik ve güven üzerine kurulu olduğu merkezi olmayan bir altyapı sağlar.

JasmyCoin Piyasadaki Sirkülasyon Miktarı

JasmyCoin, Mayıs 2022 itibarıyla dolaşımda 4,75 milyar $JASMY ile maksimum 50 milyar arza sahiptir. Buna bağlı olarak toplam JASMY arzı şu şekilde dağıtılmıştır: %48 ekosisteme, %27 yatırımcılara, %20 takıma, topluluk ve teşvik programlarına %5. JASMY’nin şu ana kadar bir önsatış etkinliği olmadı.

JasmyCoin ($JASMY) Listeli Olduğu Borsalar

Mayıs 2022 itibariyle, JasmyCoin (JASMY) kripto borsalarında listelenmeye başlanmıştır. Tier 1 borsa olarak Binance, Coinbase, Gate.io, KuCoin, Bitfinex ve ByBit gibi borsalarda listelidir. Ayrıca Jasmy’nin ERC-20 platform tokenı olmasından dolayı Uniswap(V3)’te de listelemesi mevcuttur.

JasmyCoin Yol Haritası

Jasmy yol haritası 4 bölümden oluşur. Platform popülerleştirme, değer artışı, ekosistem genişletme ve market genişletme olmak üzere toplamda 4 adet hedefi bulunan Jasmy, şu anda platform popülerleştirme aşamasında bulunmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir