Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.075
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.075
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Post.tech Nedir? SocialFi Arbitrum Ağında

Post.Tech

Post.tech Nedir? SocialFi Arbitrum Ağında! Friend.tech ile Base ağında başlayan bu SocialFi diğer ağlara da sıçramış durumda. Önce Base ağında başlatılan Friend.tech ile bu hype hala devam etmektedir. Friend.tech üzerindeki TVL oranı, yani toplam kilitli olan varlıkların miktarı neredeyse 40 milyon dolara ulaştı.

Bunun devamında aynı mekanizma diğer blokzinciri ağlarına da geçmeğe başladı. En güvenilir Katman 2 ağlarından biri olan Arbitrum ağı da bunlardan biridir. Bildiğimiz üzere, Arbitrum kullanıcıların sevimlisi bir ağ haline gelmeği başardı. Bu ağın üzerinde yaklaşık 1 milyar dolar kilitli varlık bulunmaktadır. Bu durumda SocialFi uygulamalarının bu ağ üzerine gelme durumu da kaçınılmazdı. Peki, hangi uygulama Arbitrumda lider konumunda? Cevap, Post.tech!

Ama öncesinde isterseniz, SocialFi boğası hakkında genel görüş kazanmak için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

SocialFi Uygulumalarında Mega Boğa Var!

Post.tech Nedir? Nasıl Kullanılır?

Post.tech Nedir? SocialFi Arbitrum Ağında da kendi hype’ını sürdürmeğe başladı. Bu hype’a liderlik eden uygulama Post.tech’dir. Bir SocialFi uygulaması olarak Post.tech’in çalışma mekanizması ve arayüzü hemen hemen diğerleri ile aynıdır. Fakat bu uygulama kullanıcısına kolaylık sağlanması adına akışkan ve Twitter’i hatırlatan bir arayüz tasarlamıştır. Burada Twitter hesabınızı bağlayarak arkadaşlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca onların hisselerini satın ala veya satabilirsiniz. Fakat bunları yapmadan önce uygulamaya giriş yapmak zorundasınız. İlk olarak Post.tech adresini ziyaret etmeniz gerek. Ardından aşağıda gördüğünüz gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.

Google veya Twitter hesabınızı kullanarak giriş yapmanız gerekmektedir. Twitter ile giriş yapmak daha makuldur. Devamında artık uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer Arbitrum ağında bir miktar ETH’ye sahipseniz, platform sizin için benzersiz adres oluşturacaktır.

Dikkatinizi çekebilir: Arbitrum 59 Milyon Dolar Hazinesine Ekleme Yaptı!

Bu adrese Arbitrum One (Ana Ağ) ağında minimum 0.001 ETH göndererek arkadaşlarınızın hisseleri ala ve onların gruplarında söhbetlere başlayabilirsiniz. 1 dakika içinde ve genelde daha kısa sürede bakiyeniz hesabınıza yansıyacaktır.

Airdrop’a Hak Kazanmak İçin Ne Yapmak Lazım?

Sol tarafta yer alan sekmeler arasındaki “Airdrop” kısmından bununla ilgili bilgilere erişebilirsiniz. “Statistic” kısmından puanlarınızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Airdrop kısmını kullanarak aşağı tarafta daha fazla puan kasmanın yollarını da öğrenebilirsiniz. Önemli olan kısımlardan birisi de uygulamaya dahil olmak için davet koduna sahip olmanız gerekiyor.

Coinmuhendisi davet kodunu uygulamaya girerken giriş ekranında talep edilen alana yazmanız bunun için yeterli olacaktır. Bunun dışında puanınızı yükseltmek için uygulama üzerinde 5 tane post paylaşmak, 25 tane cevap yazmak yeterli olacaktır. Bunun dışında puanlarınızı artırmak için daha fazla hisse alış ve satışını gerçekleştirmek gerekiyor.

Dikkat! Alış yaparken 40-80 sent arasında değere sahip olan hisseleri almaya özen gösterin. Ayrıca yeni satın alınan hisseleri almak da pek mantıklı değildir. Öyle olduğu takdirde aldığınız hisse botlar veya kullanıcılar tarafından 50% kar ile satılır, bu durumda sizler 50% ve hatta daha fazla zarar elde etmiş olursunuz. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir