Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.966
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.966
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SocialFi Uygulumalarında Mega Boğa Var!

SocialFi Uygulumalarında Mega Boğa Var! Friend.tech uygulamasının geçtiğimiz Ağustos ayında duyurulmasının ardından, SocialFi alanında bir hype başladı. Şuan için DefiLlama verilerine göre, sadece friend.tech platformunun aylık gelirleri 20 milyon doların üzerindedir. Bu platform 13 binden fazla kullanıcı ve 38 milyonluk TVL oranı sayesinde, piyasada ilk sıraya yerleşmeği başardı.

Ama bu hype sadece Base ağı ile sınırlı kalamazdı. O yüzden diğer ağlarda da bu platformun benzeri çıkmaya başladı. Bu ağlar sırasıyla BNB, AVAX, (Avalanche), Arbitrum, Solana ve diğer ağlar olarak devam ediyor. Her ağdaki farklı uygulamalar çalışma mekaniği ve prensibleri hemen hemen aynıdır.

Hacimsiz Piyasada Boğa!

Piyasanın şuanki cansıkıcı durumunda kısa vadeli hype ve boğa koşusunun bazı farklı alanlarda yaşandığını görüyoruz. Fakat bu genel kripto piyasasına ait değildir. Friend.tech’in başlatmış olduğu bu hype diğer ağlarda da kısa sürede büyük işlem hacmi artışına da neden oldu. İnsanların ağı kullanım oranlarını da bu sayede bu uygulamalar yükseltmiş oldu. Peki hangi ağlarda hangi SocialFi uygulamaları mevcuttur?!

Base Ağı – friend.tech

SocialFi alanında daha önce yerini almış Debank, De.Fi ve s. gibi büyük uygulamalar olsa da, onlar kısa süreli bir popülariteye sahip olsalar da, friend.tech’den daha büyük bir adım ve ün piyasayı sarmaya başladı.

Kripto Cüzdanı DeBank, 25 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Friend.tech üzerinde artık çoğu hisse kendi değerlemesinin çok üzerinde, yani şişmiş bir durumdadır. O yüzden buraya adım atarken dikkatli olmanızı öneririz. Bu yüzden diğer ağlar üzerinde yeni çıkmış ve çıkacak olan uygulamaları değerlendirmek sizi daha avantajlı konuma getirebilir. Friend.tech ile ilgili ek bilgi edinmek isterseniz, konuyla ilgili makalemize buradan ulaşabilirsiniz.

BNB – Friend3AI

Bu hype sonrasında aynı mantıkla çalışan uygulamalar diğer ağlarda da türemeye başladı. Üstelik bu çok hızlı gerçekleşiyordu, çünkü ortada sadece bir websitesi var ve insanlar PVA uygulamaları kendi telefonlarına indirerek bu uygulamaların cüzdanlarına para gönderiyordu. Devamında onlar alım/satım işlemlerine başlayabilirdi.

Aynı şekilde BNB ağında da bu yaşandı. BNB satın alarak kendi biletlerini kullanıcılar insanlara sata veya başka insanların biletlerini alarak onların odasına katılıp onlarla iletişime girebiliyordu. Bilet fiyatlarının arasında minimum 1 dolarlık bir otomatik bariyer botların hızlı bir şekilde puan kasmasının da önüne geçmek amacıyla yapılmıştı. Bütün bu ve benzer mekanizmalar friend.tech üzerinden alınmıştır. Yazının sonlarında buradan nasıl airdrop elde edilebileceğini de bulabilirsiniz.

Aynı şekilde bu uygulamaya da giriş yapmak için sizlerin bir davet bağlantısına ihtiyacı var. Friend3AI tarafından resmi olarak bizlere tanınmış davet bağlantımızı kullanabilirsiniz: friend3-5be0ed40 

 

Arbitrum – Post.tech

Yine aynı çalışma mantığı ve farklı ağ! Burada yapmamız gereken eğer Arbitrum ağında paranız yoksa, buraya bir miktar ETH köprülemeniz gerekmektedir. Devamında uygulamanın içinde size verilen kısımda kendi post.tech adresinizi kopyalayarak oraya Metamask veya diğer cüzdanlarınızdan para aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Minimum önerilen miktar 0.001 ETH‘dir.

Devamında uygulamaya girmek için sizlerin bir davet bağlantısına ihtiyacı olacaktır. Bunun için sizlerin kullanması adına bir takım davet kodlarını aşağıya bırakıyoruz!

pt-v3je78qfq4
pt-xxhldgcekh
pt-waudbubelc
pt-ygzeva8vhz
pt-k9xibvl1lv
pt-b8lmoeahes
pt-a2o0cuujqz
pt-kkilkmbqnr
pt-nd9pvfhucj

Avalanche – Starshares

Diğer uygulamalarda artık yüksek fiyatlanma olsa da, Avax ağında henüz bu durum tam gerçekleşmiş değildir. Ama hisseler 40.000% ila 50.000% arasında bir devasa yükseliş yaşamaktadırlar. O yüzden ileride bu yükselişlerin daha fazla kullanıcı ve parayı içeri çekeceğini düşünecek olursak, aynı durum burada da gerçekleşecektir.

Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. İçerik sadece bilgi amacıyla hazırlanmıştır.

Starshares platformunu denemek için herhangi bir davet bağlantısı zorunlu değildir. O yüzden diğer uygulamalarda olduğu gibi burada bir kod veya link paylaşılmayacaktır. Amacımız sizleri piyasadan haberdar etmek ve hype durumunda oraya hızlı adapte olmayı sağlamaktır. Siz de bunu yapabilmemiz adına bizleri desteklemeyi unutmayın!

Buradaki Airdrop’lar Nasıl Elde Edilir?

Her uygulamanın çalışma mantığı aynı olduğu için tüm bu SocialFi uygulamaları kullanıcılarını ödüllendirecektir. O yüzden tüm ağlarda bu uygulamaları denemeyi ve puan biriktirmeyi unutmayın! Puan biriktirmenin en hızlı yolu hızlı ve ucuz hisseleri alıp sonra satmaktır. Tüm uygulamalarda botlar mevcuttur. O yüzden aldıktan sonra hisselerinizi takip etmeği unutmayın! Sizden sonra gelen alımlarda hisselerinizin fiyatı yükselecektir.

Alım-satım sayesinde hem komsiyon ücreti kazanır, hem de airdrop için puanınızı yükseltmiş olursunuz. Her uygulamada Airdrop sekmesinde Twitter ve Uygulama üzerinden yapacaklarınız sizlere anlatılmıştır. Bunları kullanarak puan biriktirin!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir