Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.052
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.052
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Kripto Para Dünyasının Yeni Trendi Friend Tech Nedir?

Friend Tech

Kripto para topluluğunun odak noktası haline gelen Friend Tech, yenilikçi bir sosyal medya trendi olarak dikkat çekiyor. Friend.tech, kullanıcıları kendi profillerini oluşturma ve takipçilerine bu profillerin “hisselerini” satma imkanı sunan, blockchain tabanlı bir sosyal platformdur.

Bir kullanıcının hissesini satın alarak, bu hisseye sahip olan kişiler, o kullanıcıyla özel mesaj alışverişi yapabilir ve aynı zamanda o kişinin popülaritesinden potansiyel kâr elde edebilir.

Bu platform, yeni piyasaya sürülen Coinbase’in Ethereum katman-2 çözümü olan Base üzerinde çalışmaktadır. 10 Ağustos 2023’te lansmanı yapılan Friend Tech, kripto topluluğunda büyük bir heyecan uyandırdı ve kullanıcılar davetiye kodları için birbirleriyle yarıştı. Sadece 19 Ağustos itibariyle yaklaşık 10 gün içinde, platform 11 bin ETH’yi aşan bir işlem hacmine, 39 binden fazla tekil kullanıcıya ve 51.8 binden fazla işlem sayısına ulaşarak hızla büyüdü.

friend tech

Friend Tech’in geliştiricisi, diğer başarılı merkeziyetsiz sosyal ağ deneyimlerinin de arkasında bulunan Racer (@0xRacerAlt) isimli uzman tarafından yönetildi. Platforma erişim için kullanıcıların bir davet kodu alması, Twitter hesaplarını bağlaması ve Base ağına en az 0.01 ETH yatırması gerekmektedir.

Kullanıcılar platforma dahil olduktan sonra, kendi gruplarını oluşturma veya mevcut gruplara katılma şansına sahiptir. Her bir grup, kendi hisse fiyatını arz ve talep durumuna göre belirler. Kullanıcılar tercihlerine bağlı olarak grup hisselerini alabilir veya satabilirler. Grup hissesi sahibi olanlar, diğer grup üyeleriyle ve grup oluşturucularıyla özel sohbetler yapma fırsatını yakalar. Aynı şekilde, hisse sahipleri istedikleri zaman hisselerini satarak sermayelerini serbest bırakabilir ve gruptan çıkabilirler.

Uygulama aynı zamanda kullanıcıları ödüllendirmek ve büyümeyi desteklemek amacıyla bir ücret ve puan teşvik sistemine sahiptir. Bir kullanıcı, bir grup hissesi satın aldığında veya sattığında, bu işlem için ödediği ücretin %5’i hisse sahiplerine dağıtılırken, kalan %5’i hazine gelirine aktarılır. Hazine geliri, yeni kullanıcıların davet edilmesi, popüler grupların oluşturulması ve geri bildirim sağlanması gibi platformun gelişimini destekleyen faaliyetleri teşvik etmek amacıyla kullanılır.

Friend Tech, kripto topluluğunun sosyal medya alanına getirdiği yenilikçi bir bakış açısını temsil ediyor. Kullanıcıların kendi profillerini hisselere dönüştürerek etkileşimde bulunabileceği, özel sohbetler yapabileceği ve potansiyel olarak kâr elde edebileceği bu platform, blockchain teknolojisinin sosyal medya dünyasına entegrasyonunu bir adım öteye taşıyor.

Coinmuhendisi olarak platformun kullanımı için sizlere bir rehber hazırladık :

  • Öncelikle https://friend.tech adresine girin ve web sitesini ana ekranınıza ekleyin. Web sitesi bağlantısını paylaşın, biraz aşağı kaydırdıktan sonra ana ekrana eklenebilecek kısmı göreceksiniz.
  • Ana ekrana dönerek uygulamayı açın.
  • Giriş yapın ve Twitter hesabınızı bağlayın.

Friend Tech Platformu Üzerinde Hisse Nasıl Satın Alınır?

  1. Öncelikle Temel ağı (base network) üzerine $ETH yatırmanız gerekiyor. Bunun için resmi base köprüsünü kullanabilirsiniz: https://bridge.base.org/deposit
  2. Uygulamada size ETH’nizi gönderebileceğiniz bir adres verilecektir.
  3. ETH’yi uygulamada verilen adrese gönderdikten sonra, ilk hissenizi satın alabilirsiniz.
  4. Şimdi daha fazla kazanmak için iyi bir referans kitlesine sahip hisselere yatırım yapabilirsiniz.
  5. Geniş bir ağ ve iyi bir referans kitlesine sahip olan Coinmuhendisi partner ağımıza ve bu platforma hepinizi davet ediyoruz!
  6. Burada kazan-kazan denilebilecek bir durum var, Coinmuhendisi hisselerini satın alarak büyük referans komisyonlarından kazanç sağlayabilirsiniz.

Bu işlemleri yaparken de lütfen dikkatli olun ve çevrimiçi platformda olduğu gibi güvenliğinizi sağlamayı unutmayın. Verilen bağlantıları ve bilgileri dikkatli bir şekilde incelemeyi de es geçmeyin.

Friend Tech platformu hakkında daha detaylı bilgi için kanalımızı ziyaret ederek ilgili içeriği izleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir