Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.313
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.313
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase International Hacmi 280 Milyon $’a Çıktı!

Coinbase

Coin Mühendisi yaptığı araştırma ile, Coinbase offshore türev borsası, hacimlerin günlük 300 Milyon $’a yükseldiğini gördü.

Kalıcı vadeli işlem sözleşmelerinde alım satım sunan platform, Mayıs ayında piyasaya çıktı ve 14 Ağustos’tan bu yana günlük 100 Milyon $’ı aşan hacimler gördü. Coinbase İnternational hacimleri 18 Ağustos’ta 287 Milyon $’a ulaştı.

Açılan yeni platform borsanın ikinci çeyrek kazançlarına göre Coinbase’in küresel genişlemesini hızlandırmak amacıyla açıldı.

Bu genişleme çabaları, ABD’deki daha belirsiz bir düzenleyici ortamın ve Coinbase’in Haziran ayında firmaya dava açan SEC ile devam eden yasal savaşının zemininde gerçekleşti.

Hissedar mektubuna göre, firma 50 kurumu yeni pazara dahil etti. Bununla beraber ticaretin ilk yedi haftasında 5,5 Milyar $’lık işlem gördü.

İşte mektuptan bir kesit;

Likidite oluşturmak ve kurumsal katılımı artırmak için yatırım yapmanın ilk günlerinde olsak da, yılın ikinci yarısında piyasaya ek varlık ticaret defterleri ve spot ticaret gibi yeni özellikler ve ek ürünler getirmek için çalışıyoruz. Yüksek çıtalı küresel düzenleyicilerle ortaklık taahhüdümüzü sürdürüyoruz ve ABD’yi gelişmekte olan kripto merkezlerinde görülen ilerici düzenleyici çerçeveleri takip etmeye teşvik ediyoruz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Vadeli İşlem Hacmi Düşüş Yaşadı

Coin Mühendisi’ne göre, türev borsalardaki Bitcoin vadeli işlem hacimleri, ilkbaharda zirve yaptığından bu yana bir düşüş gösteriyor ve Mart ayındaki 1,3 Trilyon $’dan Temmuz ayında 608 Milyar $’a düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir