Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.036
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.036
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase 2. Çeyrek Geliri Beklentinin Üstünde Çıktı Fakat…

Coinbase geçen yılın aynı döneminde görülen 808,3 Milyon $’a kıyasla bu yılın 2. çeyreği için 707,9 milyon $ gelir açıklayarak analist tahminlerini geçti. Analistler 629 milyon dolar gelir bekliyorlardı. Borsa, önceki yılın 1,1 milyar dolarlık zararına kıyasla ikinci çeyrekte 97,4 milyon dolarlık net zarar gördü.

Şirket, hissedarlarına yazdığı mektupta, “2. Çeyrek Coinbase için güçlü bir uygulama çeyreğiydi. Ayrıca giderek daha verimli ve mali açıdan disiplinli bir şirket kurma yolculuğumuzda devam eden ilerlemeye işaret ediyordu.” denildi.

Şirket çeyrek boyunca 151 Milyon $ USDC faiz geliri elde etti. İlk çeyreğe göre USDC’nin faiz geliri 199 Milyon dolardan düştü. İki çeyrek arasında oluşan havuzun zararı %28 olarak hesaplandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase’e Azalan İşlem Hacmi ve İşlem Ücreti Etki Ediyor

Borsa ayrıca işlem ücretleri için 327 Milyon $ gelir bildirdi. Geçen yılın aynı çeyreğinde işlem ücreti geliri 655 Milyon dolardı. İşlem hacimleri ise çeyrek boyunca düşüş gösterdi. Önceki yıl 217 Milyar $ olan işlem hacmi bu yıla kıyasla 92 Milyar $’a geriledi. Coinbase, personel sayısındaki %30’luk azalmanın etkisiyle, yinelenen işletme gelirinin yıldan yıla %50 düştüğünü söyledi.

Şirket son zamanlarda abonelik ve hizmet ücretlerinin alınması gibi ek gelir akışlarını çeşitlendirmeyi ve eklemeyi başardı. Spot Bitcoin ETF’lerini çıkarmak isteyen varlık yöneticileriyle yapılan son anlaşmaları vurguladı.

Şirket,

“Bu çeyrek aynı zamanda hem ABD’de hem de küresel olarak kripto düzenlemesi için ilerlemeyi temsil etti” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir