Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.227
% 2.48
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.227
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase BASE Ağını Halka Açıyor!

Coinbase BASE ağının ilk test sürümleri üzerindeki çalışmalarını geçtiğimiz yıldan itibaren başlatmış durumdadır. Birkaç hafta önce ana ağ versiyonuna geçişi yapılan BASE ağı üzerinde dönen hacimler devasa miktarlara ulaşmayı başarmıştı. Bunun nedeni ise, ağ üzerindeki meme tokenların büyük yükselişler yapmasıydı.

Dikkatinizi çekebilir: Binlerce Kat Yükselen Memecoin’lerden Rug Pull!

Coinbase BASE Ağını 9 Ağustosda Açıyor!

Coinbase tarafından verilen bilgilerde ağın genel kullanıma açık hale getirilmesi için tarihler 9 ağustos olarak belirlendi. Bundan önce de mainnet’te kullanıcılarına hizmet veren ağ artık yeni özellikleri de bu tarih sonrasında getirecek. Bildiğimiz üzere, ağın belirli bir köprüsü mevcut değil. Sadece ETH ağından ether’leri takas işlemi ile bu ağa geçirmek mümkündü.

Ama artık genel kullanıcıya açılmadan önce ağ Ethereum köprüsünü de duyurdu. Protokollerden sorumlu yönetici Jesse Pollak bununla ilgili bilgi aktardı. Ardından ağın kullanıma açılmasının 9 ağustosda gerçekleşeceğini de belirtdi.

Ethereum’dan Daha Düşük Ücretler…

Coinbase BASE ağını bir katman iki olarak tasarladı. Coinbase tarafından başlatılan ağın ortaya çıkma nedeni Ethereumun iş yükünü azaltarak ona kolaylık sağlamaktır. Bu nedenle de ağda işlem ücretleri (gas fee) daha düşük orandadır. Aynı zamanda ağ mainnet duyurusunu 13 temmuzda yapmıştı. Bunun devamında ise hacimler kaydadeğer miktarda yükselişler yaşadı. Özellikle, BALD ve BASE memetokenlarının toplamda %1 milyondan fazla yükselmesi kullanıcıları bu ağa çekti. Bu işlemler ise Leetswap üzerinden yapılmaktaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir