Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.769
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.769
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Michael Egorov Crv Satışını Yoğunlaştırdı.

Egorov

Egorov düne kadar çeşitli kuruluşlara sattığı 72 milyon Crv’ye ek olarak, tezgah üstü anlaşmalarda farklı yatırımcılara 34 milyon Crv daha aktardı.

Coin Mühendisi’nin yaptığı araştırmaya göre Egorov toplamda 106 Milyon Crv satarak 42 milyon $ gelir elde etti.

CM’ye göre son satışlar, Wintermute (12,5 milyon CRV), Llanero adlı bireysel bir tüccar (0,27 milyon CRV) ve eski xDAI konuşlandırıcısına (6,25 milyon CRV) bağlı bir cüzdan adresi gibi kuruluşlarla yapılan işlemleri içeriyor.

Daha önce Egorov kripto alanındaki önemli kişilerle OTC anlaşmaları da yapmıştı. Huobi’nin kurucu ortağı Jun Du 10 milyon Crv satın aldın. Ayrıca Tron kurucusu Justin Sun ise 2 milyon $’a 5 milyon Crv satın aldı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Amaç Platformu Dengelemek!

Bu satışların zamanlaması, Curve Finance’i etkileyen güvenlik açığının geçen ay %23 düşüş gören Crv token için zorlu dinamiklere uyumlu. Şu anda 0.57$ olan Crv tokeni piyasa gözlemcileri Egorov’un sonra ki eylemlerini takip ediyor.

Yapılan anlaşmalar Defi platformlarıyla ilişkili potansiyel tasfiye risklerini azlatmayı amaçlıyor. Lookonchain tarafından yapılan araştırmada Egorov’un Defi platformlarındaki ödenmemiş borcu şu anda 65,3 milyon $ seviyesinde bulunuyor.

Egorov, tasfiye riskini azaltmak için bu borcun bir kısmını geri ödemek için çalışıyor. Bugün Abracadabra’da 7,5 milyon stablecoini geri ödedi. Ardından borç verme protokolü Aave’ye ek 6,1 milyon Usdt geri ödemesi yaptı. Curve Finance ayrıca hackere zincir üstü mesaj göndererek çalınan fonların iade etmesini istedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir