Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.822
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.822
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Arbitrum, Başvuruların Kaçırılmasıyla $59 Milyon Hazinesine Kattı!!

arbitrum

Arbitrum kullanıcılarının mart ayındaki airdroptan sonra tokenları almak için yaklaşık altı ayları vardı.

Arbitrum blok zincirinin gelişimini sürdüren Arbitrum Vakfı, pazar günü yaptığı açıklamada, tokenler için talep döneminin hafta sonu sona ermesiyle 69 milyon adet sahipsiz ARB tokeninin ağın hazinesine aktarıldığını söyledi.

Teknik belgelere göre, talep edilmeyen ödüller ARB’nin toplam 10 milyar arzının %0,69’unu temsil ediyor. Dune Analytics kontrol panelinden elde edilen veriler, uygun kullanıcıların %93’ünün tokenları talep ettiğini gösteriyor.

Bu tokenlerin değeri mevcut fiyatlarla $59 milyon  üzerinde. ARB tokenleri mart ayının sonlarında uygun kullanıcılara airdrop olarak büyük bir topluluk tepkisi ile dağıtıldı. Yayına girdikten saatler sonra 23.000 tekil kullanıcı tarafından 42 milyonun üzerinde token talep edildi.

Airdroplar, tokenların projelerden kripto kullanıcılarına istenmeden ve/veya otomatik olarak aktarılmasını ifade eder.

ARB’nin hayata geçmesinin ardından taleplerin son tarihi 24 Eylül olarak belirlenmişti. Ağustos ayında yapılan yönetim oylamasında Arbitrum topluluğu üyesi yoav.eth’in bu tokenlerin sonsuza kadar kilitlenmek yerine Arbitrum hazinesine aktarılmasını önerdi. Oy, token sahiplerinden %99,96 oranında onay aldı .

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir