Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.614
% 3.99
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.614
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Post.Tech Airdrop Gerçekleştireceğini Duyurdu!

post.tech airdrop

Arbitrum ağının lider SocialFi platformu olan Post.Tech airdrop gerçekleştireceğini duyurdu! Geçtiğimiz aylarda başlayan SocialFi platformlarının popülerleşmesiyle birlikte bir çok platform ortaya çıktı. 13 Eylül 2023 günü duyurulan Post.Tech, Arbitrum ağında bulunan ve Friend.Tech’in benzeri olan bir projedir.

SocialFi Nedir?

SocialFi, sosyal medya ve merkezi olmayan finans(DeFi) birleşiminden doğan, kullanıcı etkileşimlerinin kazanca dönüşmesine olanak sağlayan kripto alanındaki son girişimlerden biridir. SocialFi alanında dikkat çeken platformlar arasında BNB Chain üzerinde geliştirilen Friend3, Base ağında geliştirilen Friend.Tech ve Arbitrum ağında geliştirilen Post.Tech bulunuyor.

Post.Tech Nedir?

Post.Tech; Arbitrum blok zinciri üzerinde geliştirilen, benzerleri gibi kullanıcılarının profillerini satarak ya da alarak birbirleriyle takas yapmasını sağlayarak ETH kazanmasına olanak tanır. Platform, profil ve gönderi takası gibi yenilikçi özelliklerin yanında aynı zamanda kullanıcıların kazanç sağlamasına ve kripto sohbetlerine katılmalarına olanak sağlıyor. $POST ise gelecekte kullanıcılarını ödüllendirmek ve platformun yönetimini kolaylaştırmak adına tasarlanmış Post.Tech’in tokenidir.

Post.Tech hakkında merak ettiğiniz detaylar için buraya tıklayarak “Post.Tech Nedir? SocialFi Arbitrum Ağında” adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

İlk aşamasında airdrop’unu gerçekleştiren Post.Tech, 25 Aralık 2023 tarihinde paylaştığı bir gönderide yeni airdrop’unu duyurdu:

Post.Tech Airdrop’un Şartları Neler?

Airdrop’a katılmak için öncelikle, Post.Tech’e kaydolup hesabınızı Twitter ile entegre etmeniz gerekmektedir. Daha sonra kullanıcıların Post.Tech’in Twitter hesabından bahseden ve $POST, #postTech etiketlerini içeren gönderi paylaşmaları ve Twitter hesapları ile etkileşimde olmaları gerekiyor. Airdrop sonuçlarının belirlenmesi için bir puan sistemi bulunuyor. Kullanıcılardan, Airdrop dönemlerinde belirlenen görevleri yaparak puan toplamaları isteniyor. Ödüllendirme de puan sistemine göre oluyor. Puan toplamak için Post.Tech üzerinden hisse alıp satmak ve hissemizin olması gerekiyor. Puan toplamak için 1 ay süre mevcut. 1 ayın ardından kullanıcılar biriktirdikleri puanlara göre ödül almaya hak kazanacaklar.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir