Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.326
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.326
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Solana Ekosistemindeki Memecoinlerde Büyük Düşüş!

Solana, Analos, Memecoin

Solana ekosistemindeki bazı tokenlar, kâr satışları nedeniyle değer kaybına uğruyor. Özellikle son 24 saat içinde popüler meme coin BONK ve proje analoS (ANALOS), yatırımcıların satış baskısı altında yüzde 12’ye varan düşüşler yaşadı.

Ancak, Solana’nın kendi tokeni SOL, dünkü düşüşün ardından 110 doların üzerinde işlem görerek bir miktar toparlanma yaşadı. Coingecko verilerine göre, Solana’da son 24 saat içinde 11,9 milyon dolarlık uzun pozisyon ve 8,42 milyon dolarlık kısa pozisyon tasfiye edildi, bu da piyasadaki belirsizliği gösteriyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Cathie Wood, Bitcoin ETF Hakkında Konuştu!

Aynı dönemde, Orca’nın token’ı ORCA ve Jito’nun JTO token’ı da yüzde 7,95 ve yüzde 5,08 gibi önemli değer kayıpları yaşadı. Bu düşüşler, Solana ekosistemindeki diğer projelerin de benzer şekilde etkilendiğini gösteriyor.

Solana ekosistemi, Binance ve Coinbase gibi büyük borsalarda listelenen tokenların ekstra ilgi görmesiyle hızlı bir büyüme yaşamıştı. Ancak, son günlerdeki düşüşler, bu ivmeyi kısmen yavaşlattı. Ayrıca, Solana ağının işlem ücretlerinin kısa süreliğine Ethereum’u geride bırakması da dikkat çekmişti.

Tüm bu gelişmeler, Solana ekosistemindeki tokenların değerlerindeki dalgalanmaların yanı sıra yatırımcıların risk iştahındaki değişikliklere duyarlılığını ortaya koyuyor. Piyasa katılımcıları, gelecekteki gelişmeleri dikkatle izleyerek portföy stratejilerini gözden geçirebilirler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir