Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.836
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.836
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Solana Kullanıcıları Son 2 Yılın En Düşük Seviyesinde!

Solana, günlük aktif adres sayısının 2020’nin sonlarında bu yana en düşük noktaya ulaşmasıyla ivme kaybetmeye devam ediyor.

Coin Mühendisi’nin yaptığı araştırmaya göre Solana’daki günlük aktif adres sayısı, 7DMA günlük hareketli ortalama kullanılarak 31 Ağustos’ta 204.000 civarına düştü.

7DMA indikatörü, bir veri noktasının geçen haftaki ortalama değerini gösterir. Ayrıca eğilimlerin tespit edilmesine yardımcı olabilir.

Solana’nın aktif kullanıcılarındaki düşüş, kripto borsası FTX’in geçtiğimiz Kasım ayında iflas etmesi. Bununla beraber Sec’in Solana’nın yerel SOL tokenini menkul kıymet olarak tanımlamasının ardından düşüş yoğunlaştı.

Rebecca,

Solana ekosistemi, FTX’in çöküşünden önce zaten aktif kullanıcı sayısında bir düşüş görüyordu.

Ancak blockchain’in borsa ve Alameda Research ile çok güçlü bağları olması itibarını biraz zedeledi” dedi.

Stevens,

SEC’in SOL’un bir menkul kıymet olduğunu iddia etmesi aynı zamanda tokenin fiyatına da zarar verdi. Bunun ABD’de eToro ve Robinhood gibi çeşitli platformlarda listeden çıkarılmasına neden oldu “ diye ekledi.

CoinMarketCap verilerine göre ise Solana’nın değeri şuan 20,23$ olmakta.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Solana Büyümeye Devam Ediyor

Solana’nın ödeme sistemi Solana Pay, e-ticaret devi Shopify ile entegre oldu. Shopify’daki Solana Pay, milyonlarca satıcıya daha dinamik ve verimli bir ödeme seçeneği sunuyor.

Ayrıca tüketiciler de Shopify’ı kullanan geniş satıcı ağından mal ve hizmetler için dijital dolar para birimleriyle ödeme yapabilmenin faydasını elde ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir