Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.983
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.983
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Shopify, Solana Pay İle Ortaklık Kurdu

Solana’nın ödeme sistemi Solana Pay, e-ticaret devi Shopify ile entegre oldu.

Shopify’daki Solana Pay, milyonlarca satıcıya daha dinamik ve verimli bir ödeme seçeneği sunuyor. Ayrıca tüketiciler de Shopify’ı kullanan geniş satıcı ağından mal ve hizmetler için dijital dolar para birimleriyle ödeme yapabilmenin faydasını elde ediyor.

Solana Vakfı Ticaret İş Geliştirme Başkanı Josh Fried yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Şirket, satıcıların müşterilerden kripto para ile yapılan ödemeleri kabul etmesine olanak sağlamak için Şubat 2022’de Solana Pay’i başlattı.

Solana Pay, alıcıların ve satıcıların Solana ile uyumlu USD stabilcoinleri ile doğrudan etkileşime girmesine olanak tanıyor. Ayrıca platform, banka ücretlerini ve bekletme süreleri gibi sorunları ortadan kaldırıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Shopify Web3 Alanında

Shopify 170 ülkede hizmet göstererek 444 Milyar Dolar’lık bir ekonomik aktiviteye olanak sağladı. Firma, tüccarların NFT tabanlı sadakat ödülleri eklemesine ve NFT’leri doğrudan müşterilere satmasına izin vermek gibi web3’te farklı yolları deniyor.

Solana Durdurulamıyor

Solana, kripto cüzdanı Phantom ile geçtiğimiz gün bir ortaklık kurdu. Phantom, uygulamaların sadece bir Solana adresiyle kullanıcıların kimliklerini güvenli bir şekilde doğrulamasına olanak sağlayan bir “Solana ile Giriş Yap” (SIWS) özelliğini başlattı.

Solana’da en yaygın kullanılan Phantom Cüzdanı Pazartesi günü bir duyuru yaptı. Ekip artık yeni tek tıklamayla oturum açma ile bağlanırken kimlik doğrulama kullanıcı deneyimini ve güvenliğini iyileştirme ihtiyacını ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Solana, bu alanda birçok çalışma yürütmeye başlamış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir