Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.455
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.455
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Friend.Tech’den Sonra Twitter’da “Tip Coin” Trendi!

Tip Coin

Twitter kullanıcılarının hisselerini uygulama üzerinden alıp-satarak para kazanılabilen Friend.Tech furyası bittikten sonra yeni bir Twitter furyası olan Tip Coin başladı.

Bu platform, istenilen etiketleri de ekleyerek her attığımız tweetin ve yanıtın etkileşime girdiği kişi sayısına göre bize puan ve puanlar üzerinden de coin kazandıran bir sosyal medya ekosistemi uygulamasıdır.

Tip Coin Nasıl Kazanılır?


Tip Coin’e kendi web sitesi üzerinden Twitter hesabımızı bağladıktan sonra attığımız tweetlerde veya yanıtlarda @tipcoineth ve $tip etiketlerini geçirdikten sonra attığımız tweetin veya yanıtın beğeni, görüntülenme, retweet, yanıt ve alıntılanma sayılarına bakılarak puanlar kazanmamızı ve bu puanlar ile uygulamanın kendi coini olan TIP$ elde etmemizi sağlar.

Puanlar Nasıl Hesaplanmaktadır?

@tipcoineth ve $tip taglerini geçireceğiniz her tweet’te:

Her görüntülenme başına 1 PUAN
Her beğeni başına 100 PUAN
Her yanıt başına 250 PUAN
Her retweet başına 1000 PUAN
Her alıntılanma başına ise 1500 PUAN kazanırsınız.

Bu puanlar, uygulamanın kendi döngüsü olan her dönem sıfırlanmaktadır. Her dönem 1 hafta sürmekte olup dönem sonunda Tip Coin puanlarınız sıfırlanır. Web sitesinden aldığımız görselde Dönemleri görebiliriz. Her bir renk, bir dönemi temsil etmektedir. Şu an Epoch 1 (01.09 – 07.09) içerisinde bulunmaktayız.

tip coin nedir

*Yazımız sadece bir araştırma içeriğidir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir