Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.163
% 4.07
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.163
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

BitGo, 50 Milyon Dolarlık WBTC için Onay Vermedi

Dijital varlık saklama şirketi BitGo, bir Alameda yetkilisinin 50 milyon dolarlık WBTC kullanım talebine onay vermediğini bildirdi.

Kripto endüstrisinde yıl sonu hareketliliği sürüyor. ABD enflasyon karşıtı hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Fed, yılın son faiz kararını artış yaparak gerçekleştirdi. Ancak bu artış, enflasyon verilerinin düşmesi nedeniyle beklentiye göre geldi. Kripto piyasası, ılımlı havayı fiyatladı ve son birkaç gündür yükseliş sinyalleri verdi. Diğer taraftan, FTX ve Alameda süreciyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak dijital varlık saklama şirketi BitGo, Alameda yetkilisinin bir talebini kabul etmediklerini dile getirdi. Bu talep, yaklaşık 50 milyon dolarlık 3 bin adet WBTC’yi kapsıyor.

BitGo, Alameda Temsilcisinin WBTC Talebine Olumlu Yanıt Vermedi

Dijital varlık saklama şirketi BitGo, Ethereum ağında geliştirilen ve Bitcoin fiyatına sabitlenmiş olan WBTC‘nin koruyucusu olarak biliniyor. WBTC‘nin arkasındaki bu şirket, şüpheli işlemlere karşı da mücadele ediyor.

BitGo CEO’su Mike Belshe, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Belshe, Alameda‘dan bir yetkilinin iflastan hemen önce kendilerine ulaştığını ve 50 milyon dolarlık WBTC‘yi çözmeleri için izin istediğini aktardı.

BitGo, Alameda‘nın Bölüm 11 iflasından önce yaptığı bu talebi olağan dışı gördüğü için kabul etmedi. Belshe’ye göre BitGo, WBTC‘ye sahip olan her şirketi ve personellerini tanıyor. Bu nedenle saklama şirketi, Alameda yetkilisinin güvenlik önlemlerini geçmediğini ve talebin problemli göründüğünü düşündü.

Belshe, bu kişinin kim olduğunu bilmeleri gerektiğini ve bunun da gerçekleşmediğini dile getirdi. Ardından da Alameda‘nın iflası gerçekleşti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir