Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.096
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.096
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Taurus, Birçok Hizmetini Özel Blockchain’lere Genişletti!

Taurus, halka açık blok zincirlerinin yanı sıra özel blok zincirlerini de desteklemek için dijital varlık saklama ve tokenizasyon hizmetlerini genişletti.

Şirketin yaptığı açıklamada bu hareket, ABD ve Avrupa’nın en büyük bankalarından bazılarının artan talebini karşılamayı amaçlıyor. Ayrıca özel varlıkların tokenizasyonunun 2030 yılına kadar multi trilyon dolarlık bir Pazar haline gelmesi öngörülüyor.

Taurus, hem EVM hem de EVM olmayan özel blok zincirlerine hizmet veren Hyperledger Besu ve Consensys Quorum dahil olmak üzere izin verilen blok zincirlerini destekleyecek.

Genişleme, Taurus’un müşterilerinin artık aynı platform aracılığıyla halka açık ve özel blok zincirlerindeki her türlü varlığı tokenize edebileceği anlamına geliyor.

Bu da Hyperledger Besu gibi özel zincirler ile Ethereum, Polygon gibi Taurus tarafından desteklenen zincirler arasında varlıkların köprülenmesinin birlikte çalışılmasını mümkün kılıyor. Bununla beraber, Cardano ve Tezos’un likiditeyi engelleyen varlık silolarını önlediği de söylendi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Taurus ürün başkanı Vassili Lavrov yaptığı açıklamada,

“Müşterilerimizin sıklıkla, kamuya açık veya farklı platformlarda izin verilen blok zincirler üzerinde çalışan, bazılarının özel yapım ve bakımı zor olan birden fazla kullanım durumunu yönettiğini fark ettik.” Dedi. “Tam halka açık ve izinli blockchain desteği sağlayarak bu sorunu çözüyoruz, müşterilerimiz için maliyetleri ve riskleri azaltıyoruz.”

Son zamanlarda birçok şirket düzenleme sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Şirketler de ağ üzerindeki kontrolü sürdürmek için izinli veya özel blok zincirlerini tercih ediyor. Taurus, bunun Tayland Bankası ve Brezilya Bankası’nın CBDC girişimi gibi Hyperledger Besu’yu kullanan projelerde açıkça görüldüğünü söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir