Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.015
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.015
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Balancer Platformu Hacklendiğini Duyurdu!

defi balancer hack

Bir DeFi platformu olan Balancer, hacklendiğini bildirerek yaklaşık 238.000.000$ değerinde varlığın ele geçirildiğini açıkladı.


▪️ Balancer, Ethereum altyapısı üzerinde çalışan ve aynı zamanda “kendi kendini dengeleyen” bir portföy yönetim aracı olarak hizmet veren merkezi olmayan bir borsa (DEX) ve otomatik bir piyasa yapıcı (AMM) protokolü olarak işlev görmektedir.

▪️ Belirtilen bu platform, yatırımcıları, piyasa dinamiklerine bağlı olarak portföylerini otomatik olarak dengelemeye teşvik ederek, sıradan bir AMM’nin ötesindeki hizmetleri sunmaktadır.

▪️ En son bilgilere göre, Balancer’ın alan adı ele geçirildiği ve kullanıcılardan, cüzdanlarını boşaltabilecek kötü niyetli bir akıllı sözleşmeyi onaylamaları istendiği belirtildi. Şu anda bu olayın oldukça erken aşamalarında olduğu ve şu ana kadar 238 bin doların çalındığı bildirilmektedir.

▪️ Geliştiricilerin ifadesine göre, şu anki sorunlar araştırılmakta ve kullanıcıların bir sonraki duyuruya kadar Balancer kullanıcı arayüzüne erişimden kaçınmaları konusunda kesin bir öneride bulunulmaktadır.

▪️ Aynı platform, Ağustos ayında bir hack saldırısının kurbanı olmuş ve yaklaşık 1 milyon dolarlık fon hackerların eline geçmişti, bu olay platformun güvenlik önlemleri konusundaki önemini oldukça artırdı.

Haberlere Hızlı Bir Şekilde Ulaşmak İçin Bizleri Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir