Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.937
% 2.33
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.937
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Base Tvl’si 2 Katına Çıktı!

Coinbase üzerinde Layer 2 Ethereum ağı olan Base ağı, Aerodrome adı verilen merkeziyetsiz borsanın başlatılmasının ardından kilitlenen toplam değerde önemli bir artış gördü.

DeFiLlama’ya göre Base ağının TVL’si 380 milyon doları aştı. Bu veri, Aerodrome’un başlatıldığı 28 Ağustos’ta kaydedilen ağ mevduat miktarının iki katıydı. Base’in toplam TVL’sinden Aerodrome 200 milyon dolardan fazlasını oluşturuyor.

Base ağı 9 Ağustos’ta ayı başlarında halka açıldı ve şu anda Arbitrum One, Polygon ve OP Mainnet gibi diğer ağların ardından TVL açısından dördüncü en değerli Layer 2 blok zinciri haline geldi. Ayrıca hala en iyisi için hergün projede yenilikler yapılmakta.

Aerodrome’un kurucu ortağı Alexander Cutler, yaptığı açıklamada “Büyüme olağanüstüydü ve ekosisteme özgü DEX’lerin kazanabileceği tezimizin bir doğrulaması.” Dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Base’de Likidite Arttı

Op ağı üzerinde kurulan merkeziyetsiz borsa Velodrome Finance’deki geliştirme ekibi, 20 lansman ortağıyla işbirliği yaparak Aerodrome’yi hafta başında Base’de çatallı bir versiyon olarak tanıtmıştı. Ekibin amacı ağda ki likiditeyi artırmak ve işlemlerin büyük bir kısmını ağ üzerinde işlemek. Bu yaklaşım, merkeziyetsiz finans teşvikinin kullanılmasını içeren Velodrome ile OP Mainnet stratejisine benzer.

Cutler, “Lansmanımızdan önce, Base’deki likidite manzarası parçalanmıştı ve DeFi ekosistemi eksikti. Şu anda Base’e 20’den fazla ortağın katılmasına yardımcı olduk ve onlar da ekosistemi beslemek için bir likidite patlamasının yaşanmasına yardımcı oldular.” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir