Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.678
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.678
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Base, Yönetim Anlaşmasında 6 Yıl Boyunca 118 Milyon Op Alacak!

Layer 2 Base ve Optimism ağının yönetim organı The Optimism Collection, bir gelir ve yönetim paylaşımı anlaşması üzerinde işbirliği yapmaya hazırlanıyor.

Bir Optimism Kolektifi teklifi , Base’in toplam gelirinin %2,5’ini veya net kârının %15’ini, İyimserlik Kolektifine katkıda bulunacağını. Ayrıca bunun karşılığında altı yılda 118 milyona kadar OP tokeni yaklaşık 175 milyon $ alacağını belirtiyor.

Anlaşma,

OP Zincirlerinin yükseltilmesi ve sıralanmasına ilişkin kurallara ilişkin ortak taahhüdün” bir parçasıdır.

9 Ağustos’ta açıldığından beri Base, Ethereum üzerinde Katman 2 zinciri olarak çalışıyor ve optimism’in yazılım yığınında geliştirildi. Ayrıca her iki proje de Superchain ekosistemi olarak adlandırılan şeyin bir parçasıdır.

Optimism Collective, “Temel ve OP Mainnet yükseltmeleri paylaşacak, böylece zincirlerin blok alanı uyumlu çalışabilir durumda kalacak. Bu yükseltmelerin nasıl gelişeceği Optimism yönetişimine bağlı” diye ekledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Daha Güvenli Daha Merkeziyetsiz

Bu gelişme, Base’in daha iyi güvenlik ve çalışma süresi için ağını merkeziyetsiz bir hale getirmeyi, hata önleme ve istemci uygulama planlarıyla örtüşüyor. Ayrıca Base ve Optimism’deki ekipler, yükseltmeleri güvenli bir şekilde yürütmek için bir “güvenlik konseyi” ve siber güvenlik tehditlerini en erken tespit etmek için izleme aracı olan “Pessimism” üzerinde çalışıyor.

Base ayrıca OP Labs ile birlikte, hataya dayanıklı çeşitliliği hedefleyen ve ağ hatası risklerini en aza indiren OP-geth adlı bir istemci üzerinde çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir