Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.125
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.125
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Base, TVL Oranında Hızla Yükseliyor!

coinbase base airdrop yapar mı

Coinbase’in Layer-2 ağı olan Base, işlem sayısı ve birçok konuda büyük bir artış yaşayarak Airdrop ihtimali olan birçok projeyi geride bıraktı!


▪️ Coinbase’ın Base adlı Layer-2 çözümü, işlem sayısında belirgin bir artış gösterdi. Yaşanan bu artış sayesinde Base, Optimism, Starknet, Mantle, Linea ve zKsync Lite gibi platformları işlem sayısı konusunda oldukça geride bıraktı.

▪️ Base, halka açık ana ağ lansmanını başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten hemen sonra günlük aktif kullanıcı sayısını 100.000’in üstüne taşıdığını gurur içinde gözlemledi.

▪️ Bununla birlikte, piyasaya girişinin ardından ilk altı gün boyunca hem yeni günlük benzersiz adresler hem de elde edilen kâr açısından öncü konumunu koruyarak adından söz ettirdi. Bu hızlı ivme, platformun güçlü kabul gördüğünün bir göstergesi ve gelecekteki büyüme potansiyelini vurguluyor.

▪️ An itibarıyla Base platformunda yaklaşık 240 milyon dolarlık değerde köprüleme işlemleri gerçekleştirilmiş durumda. Bu etkileyici rakam, platformun finansal ekosistemde ne kadar aktif olduğunu ve kullanıcıların güvenini nasıl kazandığını gösteriyor. Gelecekte daha da büyüyen bir ekosistem ve daha fazla değerli işlem bekleniyor.

Piyasa Haberlerine En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir