Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.241
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.241
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

1inch, Base Ağına Entegre Oluyor

1inch Network, Ethereum Layer 2 ağı Base’de merkeziyetsiz borsa toplama protokolünü ve limit emirlerini başlattı. Protokol, takas oranlarını optimize etmek için Uniswap, Balancer, SushiSwap ve Base Swap gibi merkeziyetsiz borsalardan likidite çekecek.

Ayrıca limit emri protokolü Base kullanıcılarının istenen fiyatlarla işlem yapmalarını sağlayacak. Böylelikle sadece piyasa fiyatı belirlenen değerle eşleştiğinde gerçekleştirilecektir.

1inch Network kurucu ortağı Sergej Kunz;

“Base çok umut verici bir Layer 2 çözümü, Coinbase gibi büyük bir oyuncu tarafından kuluçkaya yatırılıyor” dedi.

1inch, sadece geçen hafta 1 milyar doların üzerinde işlem hacmi gerçekleştirerek DEX borsaları arasında lider oldu. Protokol şuanda Zksync Era Layer 2, Arbitrum ve Optimism ağlarıyla entegre olmuş durumda. Bunların yanı sıra Ethereum, BNB Chain ve Avalanche blok zincirlerini de destekliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Base Durdurulamıyor

Base mainneti resmi olarak 9 Ağustos’ta halka açıldı ve Base’deki günlük aktif kullanıcı sayısı 100.000’e ulaştı. Geçtiğimiz günlerde Base ile ortaklık kuran Coca-Cola’nın Nft koleksiyon ise büyük ses getirerek Base ağını yüceltmişti.

Ethereum Layer 2’deki günlük işlemler aynı zamanda Optimistik toplu ölçeklendirme çözümleri Arbitrum ve Optimism’in işlemlerini de geride bıraktı. Arbitrum’da 646.000 ve Optimism’de 469.000 işleme kıyasla 23 Ağustos’ta Base ağı 813.000 işleme ulaştı.

Geçen hafta Compound, Base’de başlatılan merkeziyetsiz borsalardan Uniswap ve SushiSwap’e katıldı. Dün USDC ihraççısı Circle, stablecoin’in Eylül ayında Base ağına entegre edileceğini söyledi. Ayrıca 6 yeni blok zincirindeki dağıtımıyla aynı zamana denk geleceğini duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir