Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.739
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.739
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FriendTech, Uniswap ve Bitcoin Ağını Geride Bıraktı!

FriendTech

Yakın zamanda piyasaya sürülen merkeziyetsiz ağ Friendtech, 24 saat içinde 1 milyon doların üzerinde işlem ücreti elde etti.

Coinbase destekli katman-2 ağı Friendtech, kripto endüstrisinde büyük bir çıkış yaptı. Merkeziyetsiz bir sosyal ağ olan Friendtech, son 24 saatte 1 milyon doları aşkın işlem ücreti elde etti.

Uniswap ve Bitcoin ağı dahil olmak üzere, ekosistemdeki birçok köklü ismi geriden bırakan FriendTech, adeta yeni bir furya başlattı.

Platform, 11 Ağustos’ta beta sürümüyle kullanıma sunuldu. Friend.tech, kullanıcıların bağlantılarının hisselerini alıp satarak sosyal ağlarını tokenize etmelerine olanak tanıyor.

Bu sayede, bir başkasının hissesini satın alan bir kişinin birbirine özel mesajlar göndermesine olanak tanıyor. Protokolün işlemlerden yüzde 5 ücret aldığı biliniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase’in katman-2 ağı Base üzerine inşa edilen platformda, dikkat çeken faaliyetler görüldü. DefiLlama’nın verilerine göre, Friend.tech, 24 saat içinde 1,12 milyon dolar ve lansmanından bu yana 2,8 milyon dolar işlem ücreti elde etti.

Sosyal platformunda, 650.000’den fazla işlem gerçekleşti ve 60.000’den fazla benzersiz kullanıcı yer aldı. Toplam proje geliri 800 bin doları aştı.

FriendTech

Türkiye çapında incelediğimizde ise, birçok fenomenin Friendtech’te yer alıyor olması, ülkedeki yatırımcı kitlesinin de ilgisini beraberinde getirdi.

Platform, henüz çok yeni olmasına rağmen sadece Türkiye pazarında değil, küreselde de bir yankı yaratmış halde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir