Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.886
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.886
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitget Yeni Kullanıcılar İçin KYC Doğrulaması Getiriyor!

bitget yeni kullanıcılar

Kripto borsası Bitget, yeni kayıt yapan kullanıcılar için zorunlu kimlik doğrulaması(KYC) yapma zorunluluğu getirecek.

Bitget Borsasının bugün yaptığı açıklamada “Kullanıcıların haklarını ve çıkarlarını daha iyi korumak, küresel kripto para birimi sektöründeki düzenleyici gerekliliklere uymak ve güvenli bir kripto para ticaret ortamı oluşturmak için, 1 Eylül 2023’ten itibaren geçerli olacak KYC doğrulaması getirecez” açıklamasında bulundu.

Bitget Borsası Nedir? Nasıl Kullanılır?

1 Eylül’den sonra Bitget borsasına yeni kayıt yapacak olan kullanıcılar para yatırma ve alım-satım yapmak için 1.seviye KYC doğrulaması yapma zorunluluğu getirildi.

1 Eylül’den önce borsaya kayıt olanlar ise para yatırma ve alım-satım yapmak için 1 Ekim 2023 ‘e kadar 1.seviye KYC doğrulaması yapma zorunluluğu getirildi.

Eğer kimlik doğrulması yaptıysanız bir şey yapmanıza gerek yok alım-satım ve para yatırma işlemlerini kullanabilirsiniz.

Bitget’in 1.seviye doğrulaması, kullanıcıların devlet tarafından verilmiş bir kimlik belgesi göndermelerini ve yüz kimlik doğrulamasından geçmeniz gerekiyor. Borsanın kayıt açılış sayfasına göre bu işlem yaklaşık 20 dakika sürecektir.

Bitget borsasına indirimli bir şekilde kayıt olmak için tıklayınız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir