Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.143
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.143
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ethereum Kurucusu Coinbase’e 1 Milyon Dolarlık ETH Transfer Etti!

Ethereum

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum‘un (ETH) kurucusu olan Vitalik Buterin, aldığı kararlar ile yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bitcoin ve altcoinler geçtiğimiz hafta sert ve ani bir düşüş yaşadı. Bu düşüşte BTC 25.000 dolara düşerken, Ethereum da 1550 dolara geriledi ve diğer altcoinler bu durumdan fazlasıyla olumsuz etkilenmişti.

BTC ve altcoinler bu sert düşüşten sonra nispeten toparlarken, PeckShieldAlert Ethereum kurucusu Vitalik Buterin‘in Coinbase’e 600 ETH aktardığını söyledi. Bu ETH’lerin değerinin yaklaşık 1 milyon dolar olduğu belirtildi.

Ethereum

Vitalik Buterin’in bu ETH’leri Coinbase’e ne için gönderdiği bilinmezken satış için gönderdiği değerlendiriliyor. Satış yapıldığı doğrulanırsa ETH bu durumdan olumsuz etkilenecektir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ortalama 5 saat önce dev kripto para borsası Coinbase‘e 600 adet ETH transfer eden Buterin, 1 milyon dolar değerinde ETH satışı yapmış olduğu tahmin ediliyor. Her ne kadar 1 milyon dolar değerindeki Ethereum’un satılması lider altcoin’in fiyat hareketlerini etkilememiş olsa da, Vitalik Buterin’in satış yapmış olması haliyle ETH yatırımcılarını tedirgin etti.

Ethereum’un kurucusu Buterin en son 11 Temmuz tarihinde OKX borsasına 2,013 adet ETH (3,76 milyon dolar değerinde) transfer etmişti.

Ethereum (ETH) şuan güncel olarak $1,672.09  seviyelerinden işlem görüyor.

Yeni haftaya düşüşle başlayan ETH, Buterin’in satışlarına devam etmesiyle birlikte çok daha ciddi değer kayıpları yaşayabilir.

İlginizi Çekebilir: Harbor Protokol Saldırıya Uğradı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir