Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.671
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.671
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Alpha GPT Nedir? Binance Uyarısı Onunla mı İlgili?

Alpha GPT kendilerini yenilikçi teknolojilere sahip Birleşik Krallık, Manchester merkezli tanıtmaktadır. Kullanıcılar için farklı trade botları, staking modülleri ve s. gibi hizmetler sunan bu platform kendi tokenına da sahiptir. Siteye girdiğimiz zaman sekmeler arasında airdrop ile ilgili butonun da yer aldığını görmek mümkündür.

Ayrıca farklı fiyatlara denk gelen trading robotları da sunmaktadırlar. Bunlar farklı merkezi ve merkezi olmayan kripto para borsaları ile ilişkilendirilmişdir. 20-50000 USDT karşılığında satın alınabilen robotlar da mevcuttur.

Alpha GPT

Binance Uyarısı ile Oklar Ona Yöneldi!

Son zamanlarda, scam projelerinin sayısı gittikçe çoğalmaya başlıyor. Bunlar yeni yollara da başvuruyorlar. Amaç, kendilerini tanıtabilmektir. Burada otomatik paylaşım botları, fake hesaplardan mesajlar, Discord botları ve s. mevcuttur. Bu tip projeler kendi ününü artırmak için de Binance ve diğer büyük borsalar ile anlaşmaya vardıkları ile ilgili yalanlar türetmeğe başlıyorlar.

Dikkatinizi çekebilir: OpenSea BSC Desteğini Sonlandırıyor!

Binance borsasının en son tweetlerinden biri de bununla ilgilidir. Borsa “yapılan tüm ortaklıklar resmi olarak Binance tarafından duyurulur” şeklinde açıklamada bulundu. Ayrıca, diğer tüm gayri-resmi açıklamaların sahte olduğu ve bu projelere güvenilmemesini de vurguladı.

Bunun ardından büyük bir çoğunluk bu gönderinin altına Alpha GPT projesini etiketlemeye başladı. Bu sayede, bugün en çok konuşulan projelerden biri de Alpha GPT oldu. AGPT Token ise 3.9 seviyelerinden 4.2 dolara kadar tırmandı. Ardından Binance CEO’su Chanpeng Zhao durumla ilgili açıklamada bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir