Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.085
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.085
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Avalanche (AVAX), Devasa Kilit Açılım Tarihi Yaklaşıyor

Token kilit açılımlarını takip eden bir web sitesi olan Token Unlocks verilerine göre, 26 Ağustos’ta piyasaya sürülecek 9,54 milyon AVAX token ile Avalanche (AVAX) için önemli bir kilit açılımı bekleniyor.

Avax’ın Devasa Kilit Açılımı

Gerçekleşecek olan bu kilit açılımı AVAX arzının %2,77’sini temsil ediyor ve yaklaşık 103 Milyon $’lık bir piyasa değerine denk geliyor.

Token kilidinin açılması, stratejik ortaklar, vakıflar, ekipler ve airdroplar dahil olmak üzere çeşitli kategorileri kapsayacak. Piyasaya dağıtılan yeni Coinlerin Dağılımı şöyledir;

Stratejik Ortaklar: 2,25 milyon 

Vakıflar: 1,67 milyon 

Ekipler: 4,5 milyon 

Airdrop Dağıtımı: 1,13 milyon AVAX

Bu kilitli varlıklar, Avalanche’ın gelişiminde büyük yararı var çünkü piyasaya sürülen tokenler platformun büyümesini ve yenilikçiliğini ilerletmede çok önemli bir role sahiptir.

Ayrıca ağın gelişiminde stratejik ortaklar, vakıflar, ekipler ve airdrop alıcıları katkıda bulunacak. Bunun yanısıra ortaklar projenin ve topluluğun gelişimi için de fayda sağlayacak.

Haberin yayınlandığı sırada Coin fiyatı 10,71$ seviyesindeydi ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 80 Milyon $’dı.

Her kilit açılımında olduğu gibi, piyasa katılımcılarının durumu yakından takip etmeleri gerekmekte. Ayrıca proje ekibinin resmi duyurularını dikkate almaları önemlidir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Çünkü token kilit açılımları genellikle piyasa üzerinde büyük etki yaratmakta. Token kilit açılımlarının ne zaman ve ne kadar açılacağına dair pek doğru kaynak bulunmamakta. Fakat  Coin Mühendisi Telegram Haber kanalını takip ederek doğru verilerle token kilit açılımını öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir