Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.872
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.872
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Mastercard Bazı Ülkelerde Binance Kripto Kart Programlarını Sonlandıracak!

Binance kripto kart

Mastercard Sözcüsü Mastercard’ın, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, ve Bahreyn’de Binance Kripto Kart programlarını sona erdirme kararı aldıklarını açıkladı.

Sözcü, bu dört ülkede faaliyetlerine 22 Eylül itibarıyla sona erdireceğini, kararın Mastercard‘ın diğer kripto kart programlarından hiçbirini etkilemeyeceğini söyledi.

Binance Kart, Fonlama Cüzdanınızdaki kripto para varlıklarıyla para çekmenize veya günlük alışverişler için ödeme yapmanıza olanak tanıyan sanal ve fiziksel bir VISA debit kartıdır. Kısacası kullanıcıların borsadaki kripto para varlıklarıyla finanse edilen geleneksel para birimleriyle ödeme yapmalarına olanak tanıyan bir karttır.

Mastercard’ın kripto paralarla ilgili bir yöneticisi olan Raj Dhamodharan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şirketin yeni kripto para ortaklıkları kurmayı planladığını belirtti. Ancak özel bir bilgi paylaşmamakla birlikte Binance ile olan kart anlaşmalarının sürekli gözden geçirildiğini vurguladı.

Mastercard veya Binance’tan bu kararın arkasındaki nedenlere dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Binance’in destek hesabı, bu kartın belirli bölgelerdeki kullanıcılar için artık geçerli olmayacağını duyurdu.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir