Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.457
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.457
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

PEPE Şüpheli Hareketlere Karşı %20 Düştü !

PEPE Fiyat, pepe yükseliş

Kullanıcının paylaştığı bilgiye göre, memecoin PEPE ile ilgili endişe verici bir durum yaşandı. CryptoNoddy adlı bir kullanıcının gönderisine göre, Pepe’nin multisig cüzdanı ele geçirildi. Genellikle multisig cüzdanlar, varlıkların hareket etmesi için belirli sayıda imza gerektiren bir güvenlik önlemi olarak kullanılır. Ancak bu olayda, PEPE cüzdanının gereken imza sayısı 2/8’e düşürüldü. Bu durum, sadece 2 imza alarak bir saldırganın cüzdandaki varlıklara tam erişim sağlayabileceği anlamına gelir. Kontrat sorunları nedeniyle memecoin Pepe’deki bu güvenlik açığı, son 24 saat içinde ciddi bir değer kaybına neden oldu.

Multisig sistemlerinde ortaya çıkan sorunlar,memecoin’i zincirleme bir kaosun içine sürükledi. Bu durum, hacklenme olasılıklarını artırdı. Üstelik, memecoin olması nedeniyle “Rug Pull” endişelerini de beraberinde getirdi. Bitcoin (BTC) nispeten olumlu bir seyir izlerken, PEPE ciddi bir düşüş yaşayarak son 24 saatte %20,66 değer kaybıyla 0,000000871 dolara geriledi.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bu olay,sadece yatırımcıları değil, aynı zamanda genel piyasa ve özellikle memecoin’lerin durumunu da etkileme potansiyeline sahip. Eğer olası bir hack durumu ortaya çıkarsa, PEPE ciddi düşüşlere yol açabilecek bir zemin hazırlayabilir. Binance’e listelenme sürecinde inanılmaz bir fiyat hareketi sergileyen proje, şu an yarattığı risklerle öne çıkıyor.


PEPE,multising,btc,Binance,memecoin,stablecoin

PEPE fiyatı ise bu iddialar sonrasında 0,000001 dolar seviyesinden 0,00000092 dolar seviyesine bir düşüş görüldü. Anlık işlem hacmi hızla artan altcoin’de yatırımcıların iddialar karşısında panik satışı yaptığı düşünülüyor. İddiaların gerçek olması halinde satışlar derinleşebilir. Ancak yine de şu aşamada somut bir paylaşım veya açıklama bulunmuyor.


Dikkatinizi Çekebilir:FTX Mağdurlarını Heyecanlandıran Gelişme!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir