Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.659
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.659
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FTX Mağdurlarını Heyecanlandıran Gelişme!

FTX

FTX, önemli kripto para varlıklarının satışı, stake edilmesi ve riskten korunması için Galaxy Digital’in yardımını almak istiyor.

İflas eden kripto para borsası FTX, önemli kripto para varlıklarının satışını, stake edilmesini ve riskten korunmasını sağlamak için Galaxy Digital’in yardımını almak istiyor.

FTX, Kripto Varlıklarının Yönetimini Optimize Etmek için Galaxy Digital ile Bir Araya Geldi.

Çarşamba günü geç saatlerde yapılan bir davada FTX, belirli dijital varlıklarla ilgili yatırım yöneticisi hizmetleri sağlayacağını belirtti. Nisan ayında 7,3 milyar dolarlık nakit ve kripto varlığı kurtardığını açıklayan borsa, şimdilerdeyse Galaxy Asset Management’ten yardım istiyor.

Bu hamle, kripto varlıklarının değerini korurken fonların alacaklılara iadesini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

FTX, alacaklılara Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) tercih etmek yerine, özellikle dolara odaklanarak fiat para biriminde geri ödeme yapma niyetini dile getirdi.

Ancak borsa, 3 milyar doları aşan kripto varlıklarının değeri üzerindeki potansiyel etki konusunda temkinli davranıyor. FTX, bu karmaşık senaryoda yol almak için dijital varlık yönetimi alanında önde gelen bir oyuncu olan Galaxy Digital’in uzmanlığına başvuruyor.

FTX’in yakın zamanda dosyalanan mahkeme belgelerine göre borsa, Bitcoin ve Ethereum’un stratejik olarak riskten korunmasının, bu dijital varlıkların satışını başlatmadan önce potansiyel aşağı yönlü riskleri azaltabileceğine inanıyor. Ayrıca FTX, değerlerini korurken getiri elde etmek için belirli dijital varlıkları stake etmeyi düşünüyor. Bu hamle, aksi takdirde atıl durumda olan kripto varlıklarından faydalanarak borsanın mülkiyeti ve dolayısıyla alacaklıları için faydalı olabilir.

Galaxy Asset Management’ın katılımı FTX’in çabaları için önemli bir umut vaat ediyor.

Firmanın dijital varlık yönetimi ve ticaretindeki kapsamlı deneyimi, ilgili işlemler ve yatırım stratejilerindeki uzmanlığıyla birleştiğinde değerli bir işbirliği ortaya çıkıyor.

İlginizi Çekebilir: Tornado Cash Kurucularının Başı Belada!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir