Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.557
% 5.23
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.557
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

1inch Network Nedir? 1INCH Coin Nasıl Alınır?

1inch Network nedir? 1inch Network (1INCH), en yüksek kazanç imkanını tanıyan, güvenli ve hızlı işlemler gerçekleştirme imkânı tanıyan merkeziyetsiz protokolleri tek çatı altında toplayan bir DEX’tir. Bu makalede 1inch Network nedir, ne sunar, 1INCH coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

1inch Network nedir?

2019 yılının mayıs ayında kurulan 1inch Network, merkeziyetsiz borsaları (DEX’ler) tarayarak kullanıcıların belirli bir kripto varlığı için en iyi fiyatı bulmasını sağlayan bir Blockchain projesidir. Proje, bir protokol toplayıcısı olarak çalışır ve kullanıcılara en iyi imkanları sunmak için birçok platformu araştırır. Bünyesinde çeşitli protokoller ve ürünler barındıran projenin, 1INCH coin isimli bir yerel kripto para birimi bulunur. Kullanıcılar bu kripto para ile 1inch merkeziyetsiz borsası (DEX) içerisinde çeşitli işlemler gerçekleştirebilir.

1inch Network’un ilk protokolü olan DEX toplayıcısı, Ethereum’da 70, Binance Chain’de 40, Polygon’da 20 ve diğer platformlarda 40 olmak üzere toplam 170 likidite kaynağına erişebilir. Protokol, bu likidite kaynaklarından en iyi fiyatları bulmak için Pathfinder isimli bir algoritma kullanır. DEX toplayıcısının yanında projenin bir de likidite protokolü bulunur. Bu likidite protokolü, kullanıcılara en iyi oranlara güvenli bir biçimde ulaşmasını sağlayan bir otomatik piyasa yapıcıdır (AMM. Proje, kullanıcılarına bir cüzdan ürünü de sunar. Bu cüzdanın arayüzü oldukça basittir. Kullanıcılar, 1inch Wallet aracılığıyla güvenli bir şekilde varlıklarını depolarken, gezinmesi kolay arayüz ile varlık ticareti ve stake gibi işlemler gerçekleştirebilir.

1INCH coin nedir? Ne için kullanılır?

1INCH coin, 1inch Network’un yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. Maksimum arzı belirli olmayan 1INCH’in ağ içerisindeki en önemli görevi yönetişimdir. 1INCH coin sahipleri, platformun yönetimine katılarak alınan kararlarda oy verebilir ve topluluğa teklif sunabilir. Staking özelliğine sahip olan token ile kullanıcılar, pasif gelir elde etme imkânı da bulur. Staking yapmak isteyen kullanıcılar, varlıklarını platforma kilitleyebilir ve vade sonunda ek token ödülleri kazanabilir. Yazının yazıldığı sırada 1INCH coin, 641,9 milyon dolar civarındaki bir piyasa değeri ile en büyük 112. kripto para birimi konumundaydı. Buna ek olarak, 415 milyon adet 1INCH token dolaşımda bulunuyordu.

Avantajları nelerdir?

1inch Network aracılığıyla kullanıcılar, 170 DEX arasından en iyi fiyatı bulabilir ve platform üzerinde yüksek getirili fiyatlar ile işlem yapabilir. 1INCH coin, birçok büyük ve güvenilir kripto para borsasında işlem görmektedir. Bu, varlığın benimsenmesi için önemli bir avantajdır. Token sahipleri, varlıklarını platforma belirli bir vade ile kilitleyerek, vade sonunda ek token ödülleri kazanma imkanına sahiptir.

Dezavantajları nelerdir?

1inch Network gibi DEX platformları, güvenli hale gelmek için hamleler gerçekleştirse de bu tür platformlardaki kullanıcı fonları zaman zaman gerçekleşen siber saldırılarda kaybedilmektedir. Kullanıcılar, varlıklarını sanal cüzdanlar yerine donanım cüzdanlarında tutarak bu dezavantajı bertaraf edebilir.

1INCH coin nasıl alınır?

1INCH coin, mevcut olarak birçok kripto para borsasında işlem görmektedir. Tokeni listeleyen borsalar arasında Binance, Huobi Global, Bybit ve OKX bulunur. 1inch Network projesi ile ilgilenen yatırımcılar, öncelikle bu borsalardan birine üye olmalıdır. Eksiksiz bir şekilde üye olan kullanıcılar, cüzdanlarına para yatırarak 1INCH tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir