Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.209
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.209
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coca Cola, Base Ağında NFT Koleksiyonu Çıkaracak

Dünya’nın en büyük içecek şirketi olan Coca Cola, çıkaracağı Nft koleksiyonu için Base ağını seçti. Günümüzde birçok şirket gibi Coca Cola’da Nft dünyasına adım attı. Şirket, “Zincir üzeri Yaz” organizasyonu kapsamında çıkardığı Nft’yi Coinbase’e ait Base ağı üzerinde çıkaracağını açıkladı.

Konu ile açıklamada bulunan Coinbase borsası “Coca Cola Küresel Başyapıt kampanyasını, birçok sanatçı ile birlikte zincir üstüne taşıyor.” dedi. Başyapıt Masterpiece adlı koleksiyonda, bilinen sanatçı Edvard Munch’ün The Scream (Çığlık) adlı eseride bulunuyor.

Coca Cola, bu yenilikçi adımıyla Base ağında önde gelen şirketlerden oldu. Ayrıca şirket tekrar Base ile ortaklığı devam ettirerek Ağustos ayı içerisinde birkaç Nft koleksiyonu daha çıkaracağını açıkladı.

Çıkarılan Nft koleksiyonu büyük şirketlerin dijital alana geçmesi ve Dünya’da etkileşime girmesi açısından da önem taşıyor. Bununla beraber sanat galerileri değil tüm dünyaya ulaşacak bu koleksiyon, Mısır’dan Fatma Ramadan, Fransa’dan Aket gibi ünlü sanatçılar yer alıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase Durdurulamıyor

Coin Mühendisi tarafından geçtiğimiz hafta yazılan bir blogda Coinbase Base ağını başlattığını duyurdu. Bununla beraber Dünyanın en büyük merkeziyetsiz borsası Uniswap’i Base ağına entegre ettiğini duyurdu.

Ayrıca Coinbase borsası geçtiğimiz hafta Sec tarafından davalık olmuştu. Üstelik Sec borsadan Bitcoin hariç tüm altcoinleri delist etmelerini istemişti. Fakat borsa Ceo’su böyle birşeyin imkansız ve yapmayacaklarını söyleyerek red talebini iletti. Her türlü olumsuz olaylara rağmen Coinbase yenilikleri yakalamaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir