Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.630
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.630
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Uniswap, Base Ağına Entegre Edildi

Uniswap

Ticaret hacmine göre Ethereum’daki en büyük merkeziyetsiz borsası Uniswap, Coinbase’in Base ağına entegre edildi ve kullanıcıların Layer 2 ağına token takasına olanak sağlandı.

Entegrasyonun hayata geçmesiyle beraber Uniswap, Base’de 11.700’den fazla işlem ve yaklaşık 3.65 Milyon $’lık işlem hacmi kaydetti. Coingecko verileri Uniswap’i Base’de Rocketswap, BaseSwap ve SushiSwap’ten sonra hacme göre en büyük 4.borsa olduğunu söylüyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Base, Halka Açılıyor

Base ağı bu Perşembe günü “On-chain Summer” etkinliği sırasında halka açılacak. Bu çıkışın öncesinde, geliştiriciler ve kullanıcılardan oluşan bir kombinasyon, ağa 100 Milyon $’ın üzerinde değere sahip varlıkları aktardı.

Base’in Hack Olayı

Base, Op yazılım yığınında çalışır ve Katman 2 blok zinciri olarak işlev görür.

Base’in ilk merkezi olmayan borsalardan biri olan LeetSwap, 31 Temmuz’da önemli bir güvenlik saldırısına uğradı. LeetSwap’in geliştirmesinin kimliği belirsiz bir ekip tarafından yapıldığını söylemekte fayda var. Buna karşılık, artık Base’de bulunan Uniswap ve Sushiswap daha güvenli ve yerleşik olmuş durumda.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir