Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.210
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.210
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinmuhendisi – CyberConnect AMA Özeti

CyberConnect

12 Ağustos 2023 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz CyberConnect proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz CyberConnect proje yetkilileri şunları aktardı.

Ben Yillan! CyberConnect’te farklı bölgesel pazarlarda Küresel Gelişime liderlik ediyorum. CyberConnect’ ten önce, girişimler, VC’ler ve STK’larda deneyimlerim var ve Hong Kong Üniversitesi ve Warwick Üniversitesi’nde ekonomi, siyaset teorisi ve kıta felsefesi okudum.

Ama etkinliğimiz, Coinmuhendisi olarak CyberConnect proje yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: CyberConnect’in temel amacı nedir?

C1: Burada yeni olan herkes için önce CyberConnect’i hızlı bir şekilde tanıtmama izin verin:

CyberConnect, geliştiricilerin kullanıcıların dijital kimliklerine, içeriklerine, bağlantılarına ve etkileşimlerine sahip olmalarını sağlayan sosyal uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan çok zincirli bir web3 sosyal ağıdır.

ERC-4337 (hesap soyutlama) standardından yararlanan CyberConnect, kripto ağlarını kullanmanın karmaşıklığını radikal bir şekilde azaltır ve Web2’ye rakip olan merkezi olmayan sosyal deneyimler sağlar. Zaten en büyük ERC-4337 akıllı sözleşme cüzdan sistemi olan CyberConnect ve 50+ ekosistem projesi, kitlesel kullanıcıların Web3’e girmesi için bir ağ geçidi haline geliyor.

CyberConnect aynı zamanda web3’ün en eski ve en büyük merkezi olmayan sosyal ağ protokolüdür. 1.25M zincir üstü kullanıcı profiline sahiptir ve aylık 200.000 aktif cüzdan 16 milyondan fazla işlem gerçekleştirmiştir.
Çözdüğümüz şey, mevcut sosyal ağ manzarasına, birincil odak noktası kendi finansal çıkarları olan sınırlı sayıda kar odaklı şirketin hakim olmasıdır. Sonuç olarak, bu platformlar genellikle kullanıcı verilerinden yararlanır ve geliri en üst düzeye çıkarmak için içeriği, toplulukları ve kullanıcıları büyük ölçekte manipüle eder.

Sosyal ağ verilerinin merkezileştirilmesi, kullanıcı verilerinden haksız yere para kazanan ve inovasyonu engelleyen, geliştiricilerin yeni ve yenilikçi sosyal ürünler ve özellikler sunmasını engelleyen bir ekosistem yaratır.Web3 ve blockchain ile ilgili karmaşıklıklar, birçok kullanıcının alanlara girmesini engelledi.

CyberConnect’in misyonu, ağının gücüyle uzun ömürlü zincir içi bağlantılar oluşturmaktır.

Geliştiriciler, kullanıcıların kimliklerine ve verilerine sahip oldukları yenilikçi sosyal uygulamalar oluşturabilirken, içerik oluşturucular kitlelerini daha adil, daha doğrudan ve merkezi olmayan bir ortamda büyütebilir. Ve tüm teknoloji karmaşıklıklarını azaltmak ve bunu günlük yaşamdaki kitlesel nüfustaki herkese ulaştırmak istiyoruz. Web’deki herkesi güçlendiriyoruz.
Geliştiriciler için: Altyapı ve soğuk başlatma sorunları hakkında endişelenmeden yenilikçi web3 sosyal uygulamalarını kolayca oluşturun

İçerik Üreticiler İçin: Kitlelerini daha adil, daha doğrudan ve merkezi olmayan bir ortamda büyütebilmek için dağıtımına ve para kazanmaya sahip olabilecekleri içerikler oluşturun.
Kullanıcılar için: Dijital kimliklerine, bağlantılarına ve etkileşimlerine sahip olurken içerik, topluluk ve sosyal etkinlikleri keşfetme konusundaki sosyal deneyimler aracılığıyla web3’e kolayca dahil olun. Ekibimiz için biraz büyük bir arka plan hikayesi. Yani bunu neden yaptığımızı anlıyorsunuz.

CyberConnect’te, sosyal, web3 ve blok zincirine 7 yıllık uzun vadeli bağlılığı olan Silikon Vadisi merkezli bir seri girişimci ekibiz.
2017 yılında, aynı ekip Lino blockchain’i kurdu ve en büyük blockchain tabanlı canlı akış platformu olan DLive.tv’i kurdu. DLive için günlük 1 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaştık ve o zamanlar en çok abone olan YouTuber olan PewDiePie!!!!, özel olarak ortaklık kurduk. BitTorrent, 2020’nin başlarında Lino ve DLive’ı satın aldı.

Gördüğünüz gibi, zaten Lino ve DLive ile daha iyi bir içerik ekonomisi ve nihayetinde anlamlı sosyal deneyimler için altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. Aynı değerler sistemi bizi CyberConnect için de buraya getirdi.

Bu Öne Çıkanlar sayfasından CyberConnect hakkında daha fazla bilgi edinin:

https://www.notion.so/cyberconnect/CyberConnect-Highlights-24c7b6f520ea44fcb7b9a541a0d9124d

Ve ayrıca bu Binance araştırma raporu:https://research.binance.com/en/projects/cyberconnect

S2: ERC4337 ne anlama geliyor? Vitalik neden buna bu kadar önem veriyor? (Varsa) Vitalik’in ürününüz hakkındaki düşünceleri nelerdir?

C2: ERC4337, Ethereum için bir iyileştirme önerisidir. Mevcut cüzdanlar programlanabilirlik yeteneğine sahip olmadığından, insanlar cüzdan gibi davranmak için akıllı sözleşmeler geliştirmeye başladılar.

  • Akıllı sözleşme cüzdanlarından bu yana birçok düşünceyi yapabiliriz
    – Güvenlikten ödün vermeden cüzdana erişimimizi kurtarın
    – Herhangi bir token ile gaz ödeyin (Ethereum’da ETH değil)- Multichain’de gaz ödeyin, BNB’nizle Polygon’da bir NFT satın alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Uzun bir süredir, Ethereum’un kurucu ortağı olan Vitalik, kitlesel benimseme için ERC4337 cüzdanlarına ihtiyacımız olduğunu düşünüyor. Bu konuda tamamen hemfikiriz ve insanlar web3’te anlamlı bağlantılar kurduklarında kitlesel benimsemenin sağlandığı tezimiz var. İşte bu yüzden buradayız!
Web2’ye rakip olan gerçek bir çok zincirli kullanıcı deneyimi sağlar ve bir sonraki milyar kitle kullanıcısını web3’e dahil etmenin anahtarıdır. ERC-4337, Ethereum’da Vitalik’ten halkın desteğini alan tekliflerden biri.

Bunun için Vitalik’in tweet’ine göz atın: https://twitter.com/VitalikButerin/status/1576199517434949634

CyberConnect’te şu anda 300 bin akıllı sözleşme hesabı var. Bu, CyberConnect’i dünyanın en büyük ERC-4337 uyumlu cüzdan sistemi yapar.

Daha güncel veriler için bu Sixdegree ERC-4337 gösterge tablosunu ziyaret edin:

https://dune.com/sixdegree/account-abstraction-overview> ve

CyberConnect Dune analitiği:

https://dune.com/cyberconnecthq/cyberaccount-cyberconnects-4337-smart-account

Sosyal ve ERC-4337 (hesap soyutlama) akıllı hesaplarıyla CyberConnect, web3’ün gerçek kullanım durumunu kitlesel benimsemeye getiriyor.

S3. Cyber Token’ın faydası nedir? Web3 Social’ın De-Fi ve NFT’lerden sonraki trend olduğunu düşünüyor musunuz?

C3: CyberConnect protokolünün yerel yardımcı programı ve yönetişim belirteci CYBER aşağıdaki işlevler için kullanılabilir:
Yönetişim: CYBER token sahipleri oy kullanma gücüne sahiptir ve oy kullanma güçlerini başkalarına devredebilirler. Protokol iyileştirmeleri oylama gücüne göre kararlaştırılır.

  • CyberID için Ödeme: CyberID satın alırken ödeme yapmak için kullanılır.
  • CyberAccount gaz belirteci: EVM uyumlu zincirlerde CyberAccount içindeki tüm işlemler için fiyat ölçer ve gaz ücretleri için ödeme aracı olarak kullanılır.
  • CyberDAO tarafından daha fazla Cyber kullanım durumu tanıtılacaktır.

Toplam CYBER arzı 100.000.000’dur ve listelendikten sonra dolaşımdaki arz 11.038.000 olacaktır (toplam token arzının ~% 11.04’ü).Toplamda, Cyber’in% 9’u topluluk ödüllerine verilecek ve Cyber’in% 34’ü ekosistem gelişimine tahsis edilecektir.

CYBER şu anda Binance Launchpool’da ve 15 Ağustos 2023’te saat 12:00’de (UTC) Binance’te listelenmesi planlanıyor.

Şu anda, 3.000.000 Cyber ödülünden bazılarını almak için Binance Launchpool’da BNB, TUSD ve FDUSD yatırabilirsiniz:
https://launchpad.binancezh.info/en/launchpool/CYBER_BNB

Web3 sosyal hakkında, Web3’ün genel kitlesel kabulü için kesinlikle kilit bir parça olacağını düşünüyoruz! İşte nedeni.
Kripto uzun zamandır kitlesel kullanıcılara hitap eden ve tek oyunculu ticaretin ötesine geçen bazı gerçek kullanım durumlarını bekliyordu.
CyberConnect, geliştiricilerin web3 sosyal özelliklerini oyun, metaverse, topluluk oluşturma, ortak çalışma, müzik sıkışması ve daha fazlasını kapsayan çeşitli kullanım durumlarına sunmalarını sağlar.

Tıpkı Facebook’un kullanıcıları internete nasıl getirdiği gibi, aynı zamanda e-ticaret, CyberConnect ve web3 social’ın benimsenmesine de yardımcı oldu, muhtemelen ticaret ve dejener şeylerle gerçekten ilgilenmeyen bir sonraki milyar kullanıcıyı kriptoya getirecek.
Gidelim!

CYBER hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız. Bu belgenin topluluk tarafından yapıldığını ve dağıtıldığını gördük. Bir göz atabilirsiniz.
https://docs.google.com/document/d/17NWwktn8ibasd3PCrkpuI2eowEeA9_k1D41LG8xRbNo/edit?usp=sharing

S4. CyberConnect’i kaç kişi kullanıyor? Küresel olarak, CyberConnect son derece popülerdir. Türkiye için gelecek planlarınız neler?

C4: Her şeyden önce kitlesel benimsemeyi hedefliyoruz ve kitlesel evlat edinme için en rekabetçi ekiplerden biriyiz. Bahsettiğim gibi, web3’ün en büyük merkezi olmayan sosyal ağıyız. Şu anda 1,25 milyon kişi Cyber Profillerini bastı. 1,8 Milyon içerik oluşturuldu.
Arbitrum, DyDx, Rarible, BNB Chain ve CoinMarketCap dahil olmak üzere 2.500’den fazla doğrulanmış kuruluş, web3 yerel kitlelerini oluşturmak için CyberProfillerini oluşturdu.

50+ dapp’den fazlası CyberConnect’in altyapısını kullanıyor. Bu, CyberAccount’unuza yalnızca 50+ dapp’ten fazla kullanım için ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Ayrıca birçoğu gelecek!

CYBERCONNECT

CyberConnect

Türkiye önceliğimizin başında özel bir bölge! Bu yüzden bu AMA’yı inanılmaz Coin Muhendisi topluluğuyla yapıyoruz! Binance’teki CYBER lansmanımızın kutlamasını sizinle paylaşmak için burada olmak istiyoruz!

Türkiye’yi yakından takip ediyoruz ve yakında ekibimizi ve bizi burada gerçek anlamda göreceksiniz!

Bize etrafı gösterdiğinizden ve bazı özel baskı yerelleştirilmiş ürünler için toplantılarımıza katıldığınızdan emin olun! Belki İstanbul Boğazı’nda bir tekne turu.

S5: Topluluk Ödülü 1 dağıtıldı. Daha fazla ödül olacak mı? Uygun olmak için ne yapmalıyız?

C5: CyberConnect Topluluk Ödülleri’nin 1. Sezonu – toplam 2.4M CYBER talep edilecek – CYBER’in Binance’te işlem yapmaya başladığı gün olan 15 Ağustos’ta düşecek.

Artık herkes uygunluğunu ve tahsisini kontrol etmek için https://cyber.co/rewards ziyaret edebilir.

1. Sezon ödüllerini kaçırdıysanız, CyberTrek kampanyamıza katılarak ve CyberAccount ve yakında çıkacak olan CyberWallet’ı ilk benimseyenler ve elçiler olarak CyberConnect 2. Sezon topluluk ödüllerine katılın.
CyberTrek:

CyberConnect’in V3 (ERC-4337 Hesap Soyutlama) yükseltmelerini kutlamak için CyberConnect, 1.8M dolarlık ödüllerle iki aylık bir yolculuk ve Polygon, Linea, Base, Optimism, Arbitrum ve opBNB dahil olmak üzere altı en iyi blockchain ortağı olan CyberTrek’i tanıttı.CyberTrek, web3 kullanıcılarına ERC-4337 uyumlu bir akıllı sözleşme hesap sistemi olan CyberAccount aracılığıyla hesap soyutlama ile ilgili ilk deneyimlerini ve CyberConnect’in gelecekteki ERC-4337 uyumlu cüzdanına erken erişim sunar: CyberWallet. Başlamak için link3.to/cybertrek ziyaret edin!

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve CyberConnect yetkilisi tarafından cevaplanan soruların ardından, etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve CyberConnect yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

TWITTER SORULARI

S1: Veri gizliliği ve güvenliği bağlam Q1.In ında, CyberConnect, kullanıcıların kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşarken sosyal grafik verileri üzerinde kontrol sahibi olmalarını nasıl sağlar?

C1: CyberConect, blok zincirini utlizing yaparak kullanıcıların verilerine sahip olmalarını sağlar. Her şey merkezi olmayan bir şekilde saklanır ve cüzdan adresine bağlanır. Böylece kullanıcılar dijital kimliklerine, içeriklerine, bağlantılarına ve etkileşimlerine sahip olurlar. Ve farklı uygulamaları kaybetmeden özgürce hareket ettirebilirler.

Şimdi CyberConnect v3 ve CyberAccount ERC-4337 akıllı sözleşme cüzdan sistemi ile bu daha da iyi çünkü çok zincirli ve insanlar ağı değiştirmeden veya farklı gaz belirteçleri almadan tüm farklı zincirlerle etkileşime girebiliyor.

Bu, tüm deneyimi daha iyi hale getirir çünkü uygulamalar, ekosistemler ve şimdi zincirler arasında bütünsel bir kimlik vardır. Deneyimler daha kişiselleştirilmiş ve aynı zamanda bağlamsallaştırılacaktır.

Ayrıca gizlilik için, önceliğimizin en üstünde yer alıyor. Bu nedenle, sosyal alana zk ve diğer çözümleri tanıtmak için en iyi endüstri ortaklarıyla yakın bir şekilde çalışıyoruz. Böylece kripto ve web3’ün avantajlarından yararlanabilirsiniz, ancak aynı zamanda verilerinizi gerçekten kontrol edebilir ve özel günlerde bazı bilgileri gizli tutma seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Çok heyecanlıyız. Ancak ortak adlarını henüz açıklayamıyoruz.

Sanırım bu zor soruyu iyi cevapladım! Gerçek sorunları çözüyoruz. Daha fazla bilgi edinmek ve bizi izlemeye devam etmek için gelin!
Tüm güncellemeleri kaçırmamak için topluluğumuza katılın:

Twitter https://twitter.com/CyberConnectHQ 
Anlaşmazlık https://discord.gg/cyberconnect 
Telgraf: https://t.me/cyberconnect @cyberconnect
Telgraf (Türkçe) https://t.me/CyberConnectTR @cyberconnecttr

S2: CyberConnect v3’ün üç temel bileşeni vardır. – CyberAccount, – CyberGraph, – CyberNetwork, Bu 3 temel bileşeni detaylı olarak açıklayabilir misiniz? CyberConnect projesindeki rolleri nelerdir? 

C2: Kısa tutalım çünkü çok fazla ayrıntı ve teknik var:

  • CyberAccount, ERC-4337 uyumlu bir kimlik altyapısıdır;
  • CyberGraph, kullanıcıların içeriğini + sosyal bağlantılarını kaydetmek için sansüre dayanıklı bir veritabanıdır
  • CyberNetwork, CyberConnect’i dünyaya getirmek için gaz tasarruflu ve ölçeklenebilir bir ağdır.

Ancak bir şeyi anlayın, tüm bu şeylerin bir araya gelmesi, dijital kimliğinizin ve verilerinizin + web2-llike UX’e sahip olmanızı ve kolay bir şekilde işe başlamanızı sağlar.
CyberConnect v3 hakkında daha fazla bilgi edinin. Bu makaleyi deneyin:
https://link3.to/cyberconnect/post/92e4477c7833a3e8a793c14e8ec884421a5c30edc9afb06d5ce2177ff22c074a

S3: web2 ve web3 sosyal ağ teknolojileri arasındaki fark nedir? CyberConnect, web3 ile nasıl farklı bir sistem oluşturmayı hedefliyor?

C3: Web2 Sosyal ile ilgili sorunlar – 2 taraflı

* Kullanıcılar:

    • Sansür
    • Keyfi kurallar ve platformsuzlaştırma ○
    • Kara kutu ve önyargılı algoritma. ○
    • Kayıp Yaratıcı Değer
    • Yedekli ve silolu kimlik verileri

* Geliştiriciler:

  • Zor bootstrapping
  • Devasa ve düşmanca görevli
  • Boğulmuş inovasyon
Web2’de veriler sunucular/şirketler tarafından ele geçirilir. Varlığınız üzerinde nihai kontrole sahiptirler
Ancak, Web3’te verileriniz size aittir. Varlıklarınız üzerinde nihai kontrol sizdedir. Bu nedenle, en iyi sosyal medya yalnızca içeriğinizi tuttuğunuzda mümkündür. Web3’ten yararlandığımız blockchain ile mümkündür.
Web3 Social, sahiplik getirir, ancak daha da fazlasını sunar
– Anahtarlama ve Kontrol özgürlüğü
– Bütünsel kimlik ve daha iyi deneyimler (ayrıca bunun için dev yarış)
– Para kazanma – daha iyi ve daha adil faydalar:

S4. CyberTrek nedir ve ne için tasarlanmıştır? CyberAccount ile Gazsız ve Ağsız Kullanıcı Deneyimini nasıl deneyebiliriz?

C4: CyberTrek:

CyberConnect’in V3 (ERC-4337 Hesap Soyutlama) yükseltmelerini kutlamak için CyberConnect, 1.8M dolarlık ödüllerle iki aylık bir yolculuk ve Polygon, Linea, Base, Optimism, Arbitrum ve opBNB dahil olmak üzere altı en iyi blockchain ortağı olan CyberTrek’i tanıttı.

CyberTrek, web3 kullanıcılarına ERC-4337 uyumlu bir akıllı sözleşme hesap sistemi olan CyberAccount aracılığıyla hesap soyutlama ile ilgili ilk deneyimlerini ve CyberConnect’in gelecekteki ERC-4337 uyumlu cüzdanına erken erişim sunar: CyberWallet. Başlamak için link3.to/cybertrek ziyaret edin!

S5: Gelecekte ne göreceğiz?

C5: Bu bizim gelecekteki raodmap’ımız:

3. Çeyrek 2023:
  • CyberConnect V3’ü Optimism, Arbitrum ve opBNB’de kullanıma sunmaya devam edin
  • CyberTrek’e devam et
  • CyberDAO’yu başlatın
4. Çeyrek 2023 (DAO oylarına tabi):
  • CyberWallet uygulamasını başlatın
  • “CyberConnect ile Giriş Yap” SDK’sını başlatın
H1 2024 (DAO oylarına tabidir):
  • CyberGrant geliştirici programını başlatın
  • CyberConnect V3’ü daha fazla zincirde başlatın
  • CyberNetwork L2’yi başlatın

Ve bir özel haber! 🚀👀🔥CyberWallet’ımızı yeni başlattık! Kamuoyuna! Şu anda sadece Cybertrek erken erişim NFT sahipleri için erişilebilir!Deneyin! Multichain geleceği burada!
wallet.cyber.co

AMA ödülleri seçimi öncesi grubu takip etmeyi unutmayın diğer arkadaşlar ödüllendirilmeyecektir
https://t.me/CyberConnectTR

TELEGRAM SORULARI

S1: CYBER NFT Sahibi Olmak İstiyorum, Bu yüzden Biraz Bilgi Paylaşır Mısınız? CYBER NFT hakkında ve bu NFT’lerin Başlıca Faydaları ve Kullanım Alanları Nelerdir?

C1: Protokolümüzün sahipliği, zaman içinde projenin kendi topluluğu ve komünitesi olarak amaçladığımız CyberDAO’ya geçecektir. Toplum böylelikle projemizdeki gelecek gelişmeler, ekosistem ve web3’ün geleceği için karar verecebilecektir. İşte bu yüzden Cyber sadece bir token değil. Aynı zamanda yönetişim (governance) ve fayda (utility) tokenı. Yani, CYBER’ınızı tutun ve bu komünitenin gerçekten bir parçası olun 🙂Geleceği beraber inşa edelim!

S2: Bir kullanıcı neden $CYBER tokenlerini Cüzdanında uzun süre tutmalı?

C2: Bunu yapalım ve gerçek Hodler’ın kim olduğunu görelim.
Zaten web3 →’daki en büyük sosyal protokolüz Ve dünyanın en büyük sosyal ağlarından birine gidiyoruz.

Sosyal sektörde faaliyet gösteren halka açık “web2 şirketlerini” ve şu anda bunlara karşılık gelen piyasa değerlerini dikkate alırsak.
Meta (Facebook): 800.000.000.000 $
Pinterest: 18.000.000.000 ABD doları
Snapchat: 17.000.000.000 $

CyberConnect’in TGE’de beklenen piyasa değeri ile karşılaştırıldığında, topluluk tahmini: $200,000,000 – $300,000,000
Bu, alt uçta bile web2 sosyal medya şirketleriyle karşılaştırırsak, CYBER’e en az 50x – 100x yukarı yönlü verir.
Bu benim sözlerim btw değil. Bunu topluluk CYBER analiz belgesinde gördüm.https://docs.google.com/document/d/17NWwktn8ibasd3PCrkpuI2eowEeA9_k1D41LG8xRbNo/edit?usp=sharing

S3: Projenizin arka planı nedir, ekibiniz sizce ekibin nitelikleri ve deneyimi projenin uzun vadeli gelişimini destekleyebilir mi?

C3: Ekibimiz hakkında:

Sosyal, web3 ve blok zincirine 7 yıllık uzun vadeli bağlılığı olan Silikon Vadisi merkezli bir seri girişimci ekibiz.

2017 yılında, aynı ekip Lino blockchain’i kurdu ve en büyük blockchain tabanlı canlı akış platformu olan DLive.tv’i kurdu. DLive için günlük 1 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaştık ve o zamanlar en çok abone olunan YouTuber olan PewDiePie ile özel olarak ortaklık kurduk. BitTorrent, 2020’nin başlarında Lino ve DLive’ı satın aldı.

Gördüğünüz gibi, zaten Lino ve DLive ile daha iyi bir içerik ekonomisi ve nihayetinde anlamlı sosyal deneyimler için altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. Aynı değerler sistemi bizi CyberConnect için de buraya getirdi. Ancak ekibimiz aynı zamanda inanılmaz yatırımcılarımızı da içeriyor:

CyberConnect, Multicoin Capital, Animoca Brands, Sky9, Binance Labs, Delphi Digital, Protocol Labs, IOSG Ventures, Tribe Capital, Spartan Group, Polygon Studios, Lattice, Hashed, GGV Capital, Amber Group gibi önde gelen yatırımcılar tarafından desteklenen toplam 25 milyon doların üzerinde iki finansman turunu başarıyla topladı.

S4: Projenizin 2-3 özelliğini anlatır mısınız?

C4: Basit bir soru ama bazı önemli noktaları özetleyelim:

CYBER tokeninin listelenmesi planlanıyor ve 15 Ağustos 2023’te saat 12: 00’de UTC’de Binance’te işlem görmeye başlıyor ve kullanıcılar 3M CYBER’i Binance Launchpool’da zaten çiftleştirebilirler.

CyberConnect Topluluk Ödülleri’nin 1. Sezonu – toplam 2.4M CYBER – aynı anda bırakılacak. Belirteçle ilgili daha fazla highlDFights için, toplulukta dolaşan bu kapsamlı analize bakın:  (https://docs.google.com/document/d/17NWwktn8ibasd3PCrkpuI2eowEeA9_k1D41LG8xRbNo/edit?usp=sharing)

CyberConnect, dünyadaki en büyük ERC-4337 uyumlu (Hesap Soyutlama) akıllı sözleşme cüzdan sistemidir ve kripto karmaşıklıklarını radikal bir şekilde soyutlar. Web2’ye rakip kullanıcı deneyimleri sağlar ve Web3’ü toplu benimsemeye hazır hale getirir. (https://dune.com/cyberconnecthq/cyberaccount-cyberconnects-4337-smart-account )

CyberConnect, web3’ün en büyük ve en eski merkezi olmayan sosyal ağ protokolüdür. 1.25M zincir üstü kullanıcı profiline sahiptir ve aylık 400.000 aktif cüzdan 16 milyondan fazla işlem gerçekleştirmiştir. Arbitrum, DyDx, Rarible, BNB Chain ve CoinMarketCap dahil olmak üzere 2.300’den fazla doğrulanmış kuruluş, web3 yerel kitlelerini oluşturmak için CyberProfile’larını oluşturdu.

CyberTrek, CyberConnect’in V3 (4337) yükseltmelerini kutlamak için iki aylık bir yolculuktur ve 1.8M $ ‘lık ödüllere sahiptir ve Polygon, Linea, Optimism, Base, BNB Chain ve Arbitrum dahil olmak üzere altı en iyi blockchain ortağına sahiptir. Bu, çoğu kullanıcıya akıllı sözleşme cüzdanlarının ilk deneyimini sunar.

CyberConnect, diğer en iyi yatırımcıların yanı sıra Multicoin ve Animoca Brands tarafından desteklenmektedir ve kuruluşundan bu yana 25 milyon doların üzerinde para toplamıştır. Mayıs ayında, CYBER’in Coinlist’teki halka açık satışı 30 dakikadan kısa bir sürede satıldı ve CYBER fiyatının 1.80 USD olduğu 5.4M USD yükseldi.

Oyunlar, sosyal medya, pazar yerleri ve daha fazlası gibi çeşitli kullanım durumları için sosyal özellikler oluşturmak üzere CyberConnect’i kullanan 50’den fazla proje var. CyberConnect’in amiral gemisi sosyal uygulaması [Link3](https://link3.to/), aylık 940 bin aktif kullanıcıya sahip.

S5: CyberConnect, BuildOnBase üzerinde kullanıma açıldığını duyurdu ve artık L2 ağında hesap oluşturabileceğimizi söyledi, bunun gibi büyük projelerin devamı olabilir mi, üzerinde anlaşmaya vardığınız veya duyurduğunuz yeni ortaklıklar var mı? Heyecanlanmalı mıyız?

C5: Yaklaşan çok şey var! Bu yüzden henüz açıklanmadılar ve söyleyemem.

Ama işte bazı güncel olanlar:
Arbitrum, DyDx, Rarible, BNB Chain ve CoinMarketCap dahil olmak üzere 2.500’den fazla doğrulanmış kuruluş, web3 yerel kitlelerini oluşturmak için CyberProfile’larını oluşturdu. Oyunlar, sosyal medya, pazar yerleri ve daha fazlası gibi çeşitli kullanım durumları için sosyal özellikler oluşturmak üzere CyberConnect’i kullanan 50’den fazla proje var.
CyberConnect v3 ve CyberTrek için: Polygon, Linea, Base, İyimserlik, Arbitrum ve opBNB.

Ve bazı ekstra önemli noktalar:
Mocaverse: Animoca Brands ekosisteminin PFP NFT koleksiyonu. Mocaverse ve CyberConnect, Mocaverse NFT sahiplerine Web3 sosyal itibarlarını oluşturmaları, anlamlı bağlantılar kurmaları ve Moca XP, Realm Biletleri ve NFT’ler de dahil olmak üzere Mocaverse’in çeşitli yönleri aracılığıyla birlikte değer yaratmaları için güç verecek.

XMTP: Birlikte çalışabilir bir web3 gelen kutusu. CyberConnect’in XMTP destekli mesajlaşma uygulamalarına entegrasyonu.
Livepeer: Bir video altyapı protokolü. CyberConnect’in Livepeer destekli video akışı uygulamalarına entegrasyonu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir