Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.882
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.882
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İşte Shibarium Çıkış Tarihi Beklentisi!

shibarium nedir

Bu hafta, Shiba Inu’nun (SHIB) ikinci katman çözümü olarak geliştirilen Shibarium’un piyasaya sürülmesi bekleniyor.


▪️ 12 Ağustos tarihinde, kripto para borsası KuCoin’in resmi X hesabı, Shiba Inu köpeğinin maskotuyla ilişkilendirilen şifreli bir paylaşımı platformlarında paylaştı.

▪️ KuCoin’in paylaşımında, Shibarium’un 15-16 Ağustos tarihlerinde piyasaya sürülmesi öngörüldü ve kullanıcılardan yeni lansmana dair heyecanlarıyla ilgili geri dönüş bekleniyor.

▪️ Şu an için resmi bir duyuru yapılmamış olsa da KuCoin’in bu açıklamasıyla Shibarium’un bu hafta içerisinde sunulma ihtimali oldukça arttı.

▪️ Ayrıca, Shiba Inu’nun resmi X hesabı da bu konuya yanıt olarak bir paylaşım yaptı. SHIB resmi hesabı, tarihleri ne doğrulamış ne de reddetmiş gibi görünse de, esprili bir üslupla Shiba Inu ekosisteminin diğer tokenleri olan BONE ve LEASH tokenlerinin KuCoin’de ne zaman listeleneceğini sordu.

▪️ Shibarium, SHIB ve ekosistem içindeki diğer tokenlar için hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir Katman-2 çözümü sunmayı hedefleyen, büyük bir merakla beklenen bir projedir.

▪️ Shibarium, kullanıcıların özel tokenler oluşturmasına ve takas etmesine olanak sağlayarak SHIB ağındaki merkezi olmayan uygulamalara (DApps) ve akıllı sözleşmelere erişmelerini sağlayacak.

▪️ Shiba için oluşan bu gelişme, kripto para dünyasına büyük bir ivme kazandırmış durumda. Shiba Inu’nun (SHIB) ikinci katman çözümü olan Shibarium’un nihayet piyasaya sürülmesi, sadece SHIB ekosistemini daha da genişletmekle kalmayıp aynı zamanda Katman-2 teknolojisinin gücünü bizlere gösteriyor.

▪️ Bu proje, SHIB sahiplerine ve kripto yatırımcılarına, hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir platformda işlem yapma ve etkileşime geçme imkanı sunarak adeta yeni bir çağın kapısını aralıyor. Bu süreç, kripto topluluğunu adım adım geleceğe taşımanın bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir