Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.917
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.917
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kripto Para ve Piyasalarda Bu Hafta Yaşanacaklar | 14 Ağustos

Kripto Ve Dünya Piyasalarında Bu Hafta Yaşanacaklar!, FED Faiz Kararı, Celestia Mainnet

Kripto ve dünya piyasalarında bu hafta yaşanacak bazı önemli gelişmeleri yazımızda sizler için derledik. İşte bu hafta yaşanacaklar!

Kripto ve dünya ekonomi piyasalarında geçtiğimiz hafta ABD enflasyon oranları hareketliliğe neden oldu. Enflasyon rakamlarının beklentinin altında kalması ile beraber Bitcoin’de (BTC) hareketli mumlar görüldü. Enflasyon oranlarının açıklanması ile birlikte bir sonraki FED toplantısında faizlerin sabit tutulma ihtimali büyük oranda arttı.

Peki kripto ve dünya piyasalarında  bu hafta neler yaşanacak.

İlginizi Çekebilir:Blockchain Geleceği : Yeni Çağ Teknolojisi

SEI ve CYBER Listeleniyor.

15 Ağustos Salı günü dünyanın en büyük kripto borsası Binance SEI ve Cyberconnect’i (CYBER), CYBER/BNB, CYBER/BTC, CYBER/FDUSD, CYBER/TRY, CYBER/USDT SEI/BTC, SEI/FUSD,SEI/TRY, SEI/USDT pariteleri üzerinde listeliyor.

Aynı gün Rusya Merkez Bankası CBDC (Merkez Bankası Dijital Para Birimi) denemelerine başlayacak.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

FOMC Tutanakları Açıklanıyor

16 Ağustos Çarşamba günü saat 21:00’da geçtiğimiz haftalarda yapılan Fed toplantısının FOMC toplantı tutanakları yayınlanacak. Bu tutanaklar ile bir sonraki FED toplantısında ne tür kararlar alınabileceğine dair yatırımcılara bir fikir verecek.

17 Ağustos Perşembe günü saat 15:30’da ise ABD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları açıklanacak. Beklenti: – Önceki: 248K)

Bitcoin de yeni haftaya başlarken yatay hareket devam ediyor. Bu süreçte bazı altcoinlerde yükselişler dikkat çekiyor. Eğer Bitcoin de 28.850$ destek bölgesi kaybedilmez ise altcoinlerde yükselişlerin devam edebileceğini söyleyebiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir