Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.908
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.908
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

PEPE Ekibinden Olaylara İlişkin Açıklama Geldi!

Pepe coin fiyat

Pepe (PEPE) adlı projenin resmi hesabından, yaşanan kontrat sorunlarına dair bir açıklama yapıldı.


▪️ Pepe’nin resmî hesabından gelen açıklama, kontratlarla ilgili yaşanan sorunlara dair biraz rahatlatıcı bir etki yarattı. Pepe, özellikle multisig adresiyle ilgili ekip içi anlaşmazlıklardan kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle hem yatırımcıların hem de memecoin piyasasının endişesini çekmişti.

▪️ Ancak bugünün erken saatlerinde yapılan açıklama, bu endişeleri bir nebze dindirmeye yardımcı oldu. Ekip, proje içinde yaşanan kaosun temel sebebini şirket içindeki üç kişinin tutarsız çalışmalarına dayandırdı ve bu üyelerin projeden ayrıldığını duyurdu. Bu açıklama ile birlikte, Pepe değer kazanmaya başladı ve yüzde 13’lük bir artış yaşandı.

▪️ Ayrıca, bu tür durumları önlemek için multisig cüzdanında gereken imzacı sayısının 8’den 2’ye düşürüldüğü belirtildi. Toplamda 10 trilyon PEPE’nin bulunduğu multisig cüzdanı artık sadece bir imzacı tarafından yönetiliyor ve bu cüzdanın güvenilir ellere teslim edildiği vurgulandı.

▪️ Ekibin diğer üyeleri tarafından yapılan bildiriye göre, Pepe (PEPE) altcoini projesi kurulduğundan bu yana, bazı kötü niyetli ve hırslı üyelerin projeye zarar verdiği açığa çıktı. Bu olumsuz etki yaratan üyelerin artık takımda yer almadığı vurgulandı, çünkü bu kişilerin projenin başlangıcından itibaren ilerlemesini engellediği görüldü.

▪️ Ekip içinde kalan bir üye, satılan tokenlerin asla amaçlanan şekilde tutulmadığını ve geride kalan tokenlerin güvende olduğunu özellikle belirtti. Bunun yanı sıra, PEPE’nin Twitter hesabının da hala ekibin kontrolünde olduğunu ve yönetim altında olduğunu ifade etti.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir