Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.917
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.917
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase İçin Bitcoin ETF’in Onaylanması İyi Olabilir

Bazı analistler, spot bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının Coinbase için umut olabileceğini fakat bunun borsanın gelirinde önemli bir artışa sahip olacağını öngörmüyor.

Bu haftanın başında mahkeme, Sec’in Grayscale Investments’ın spot bitcoin ETF teklifini yeniden gözden geçirmesi gerektiğine karar verdiğinde Coinbase’in hisseleri yükseldi. Bununla beraber hisseler %14’lük bir yükseliş kaydetti.

Needham & Company’nin kıdemli araştırma analisti John Todaro, bitcoin ETF’lerinin ABD merkezli kripto borsasına dolaylı bir fayda sağlayacağını savundu.

Todaro, “Coinbase için gerçek fayda, bir ETF’nin duyarlılığı değiştirmesi ve perakende hacimlerini geri getirmesidir” dedi.

Bu yaşanacak olay Coinbase’in yararına olacaktır. Fakat Coinbase, en son kazanç raporunda işlem ücretlerinden elde edilen gelirin, bir önceki yılın aynı çeyreğinde açıklanan 655 milyon dolardan 327 milyon dolara düştüğünü bildirdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase Anlaşma Sağladı

Coinbase’in, BlackRock, Fidelity ve Valkyrie gibi varlık yöneticilerinden önerilen spot ETF’ler için gözetim paylaşım anlaşmaları bulunuyor.

Fonların onaylanması, anlaşmalar yoluyla gelir elde edecek olan şirkete potansiyel olarak fayda sağlayabileceği ön görülüyor.

Fakat Todaro, Coinbase’in bireysel müşterilerden elde edebildiği gelirle karşılaştırıldığında gelir miktarının çok az olacağını söyledi.

Todaro;

Coinbase bu onaylardan doğrudan gelir elde edecek olsa da, doğrudan gelir etkisi muhtemelen sınırlı olacaktır” dedi. “Bu, Coinbase ve genel olarak en büyük etkiyi öngördüğümüz alan için olumlu bir adım.”

Coinbase’in Baş Politika Sorumlusu Faryar Shirzad, yaptığı açıklamada Todaro’nun büyük resim çıkarımını yineledi.

Bitcoin ETF’lerinin onaylanması, “kurumsal benimseme açısından son derece önemlidir ve bunun daha geniş çapta benimsenmeye olanak sağladığını düşünüyorum” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir