Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.202
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.202
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEC Başkanı Gary Gensler, Eylül Ayında Kongre Karşısında!

ABD’nin kripto para piyasasına yönelik yaklaşımıyla dikkat çeken SEC Başkanı Gary Gensler , Eylül ayında ABD Kongresi’nde iki kez ifade verecek. Gensler, 12 Eylül’de Senato Bankacılık Komitesi ve 27 Eylül’de Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi önünde soruları yanıtlayacak.

Geçmişte yapılan bir “ifade” töreninde kripto para piyasasıyla ilgili sert sorularla karşılaşan Gary Gensler, özellikle Cumhuriyetçi senatörlerin baskısı altında zor anlar yaşamıştı. Gensler’ın bu kez kripto paralarla ilgili sorulara nasıl cevap vereceği merak konusu.

ilginizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 31 Ağustos

Gensler, son zamanlarda ABD politik arenasında eleştirilere maruz kalan önemli bir isim haline geldi. Özellikle kripto para piyasasının Çin’e kaybedilmesi, sermayenin kaçırılması ve manipülasyon iddiaları gibi konularda eleştirilerle karşılaşıyor. 27 Eylül’deki Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi toplantısı, Gensler’ın kripto paralar ve Bitcoin’in geleceği hakkında vereceği cevaplarla büyük önem taşıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

SEC Başkanı Gary Gensler, Eylül Ayında Kongre Karşısında!” te bir düşünce

  1. Pingback: Binance Pool, Ordinals İmza Hizmeti Başlatıyor ! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir