Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.819
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.819
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF’si Ne Zaman Onaylanacak?

BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF’si Ne Zaman Onaylanacak sorusunun yanıtını bulmaya çalışacağız. Ayrıca sizlerle beraber diğer ETF başvurusu yapmış olan şirketlerin başvurularının ne zamana onaylanabileceğini inceleyeceğiz.

BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF’si Ne Zaman Onaylanacak?

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi olan BlackRock 10 Trilyon dolarlık bir fon yönetmektedir. Bu da bize bu ETF’nin onaylanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösteriyor.

Bildiğimiz üzere BlackRock ETF 15 Haziran’da resmi olarak ETF başvurusu yapmıştı. Ancak SEC, BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF başvurusunun yetersiz olduğunu ve güncellenmesi gerektiğini açıkladıktan sonra BlackRock 3 Temmuz tarihinde yeniden Spot Bitcoin ETF başvurusu yapmıştı.

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz‘a göre, BlackRock’ın ETF başvurusunun SEC tarafından 4-6 ay içinde kabul edilebileceğini söyledi

Ayrıca ETF analistti Eric Balchunas göre, bir kaç ay önce onaylanma ihtimali %1 olan Spot Bitcoin ETF’sinin onay şansının şu an  %65 olduğunu söyledi.

Tether, Yeni Madencilik Sistemini Tanıttı!

ETF Başvurusu Yapan Diğer Şirketler

ETF başvurusu yapan bir çok şirket bulunmaktadır Bunlardan bazıları Fidelity, Invesco & Galaxy ve 21Shares & ARK gibi bir çok büyük şirket ETF başvurusunda bulundu.

Bu ETF’lerle ilgili SEC‘in hangi en son hangi tarihde bu başvurular ile ilgili karar vermesi gerektiğini gösteren çizelgeyi incelediğimizde bir çok ETF’nin 2024 yılı içerisinde sonuçlandırılacağını görüyoruz.

BlackRock'ın Spot Bitcoin EFT'si Ne Zaman Onaylanacak

ETF başvurusu yapan şirketlerin toplam varlığının 23 trilyon doların üstünde. Bu da bize bu ETF’lerin kabul edilirse Bitcoin‘in artık çok daha fazla tercih edilen bir yatırım aracı olabileceğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir