Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.944
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.944
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Anchorage Digital, Core Scientific’in Hisselerini Satın Alacak

Geçtiğimiz aylarda ABD‘nin düzenleyici belirsizliğini gerekçe göstererek çalışanlarının %20’sini işten çıkaran Anchorage Digital yeni bir girişime adım attı.

Anchorage Digital ve Bitmain, iflas eden kripto madenciliği şirketi Core Scientificin hisselerini yeniden organize ederek satın almaya hazırlanıyor.

Anchorage Digital, Core Scientific’in borçlu olduğu için bir eşitleme seçeneği almayı seçti. Bitmain, Core Scientific’in 27 Bin bitcoin madencilik cihazını satarak 23 Milyon $ nakit ve 54 Milyon $ şirket öz sermayesi elde edecek.

Mahkeme dosyasına göre, alacaklılar şirketin yeniden yapılmasına ilişkin olmayı sunuyor. Teminatlı borç alan Core Scientific alacakları arasında BlockFi, Barings, MassMutual Asset gibi şirketler yer alıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

İflas Koruması

Aynı zamanda Core Scientific’in en büyük alacaklısı olan finansal hizmetler firması olan B. Riley, firmaya 25 Milyon $’lık yeni finansman sağladı. Ayrıca Core Scientific’in ödenmemiş borcunun vadesini uzattı.

Core Scientific geçtiğimiz yıl Aralık ayından beri 5000’e kadar alacaklı, 10 Milyar $ yükümlülük ve B. Riley’e  42,4 Milyon $ borcu gerekçe göstererek Bölüm 11 iflas korumasına başvurdu. Şirket yüksek gelir elde etse de, bitcoin madencilik ekipmanlarının borcunu ödemek için yeterli miktar değil.

Yatırımcılar Anchorage Digital ve Bitmain‘in güzel ortaklıklar yürütmesini bekliyor. Ayrıca şirketin bu kötü durumdan topluluk, kripto bankası Anchorage sayesinde kalkına bileceğini ve bütün sorunları bitireceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir