Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.183
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.183
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Core Scientific, Celsius’un Talebini Geri Çevirdi!

Core Scientific, Celsius'un Talebini Geri Çevirdi!

Core Scientific, Celsius Network tarafından öne sürülen 4.7 milyon dolarlık idari talebe karşı itirazda bulundu.

İflas eden Bitcoin madencilik firması, Celsius Network’ün bu idari talebinin, firma hak sahibi olduğunu kanıtlayamadığı için reddedilmesini istedi. Core Scientific, Celsius Network’e karşı, firmalar arasında sözleşme yükümlülükleri konusunda bir savaşa yol açarak, Celsius Network’ün Core Scientific’e borçlu olduğu yaklaşık 8 milyon dolarlık paranın üzerinde oturduğunu iddia etti.

Core Scientific’in itirazında, Celsius’un başlangıçta elektrik fiyatlarındaki artış nedeniyle ortaya çıkan ek maliyetleri ödemesine rağmen, iflas başvurusunda bulunduktan sonra ödemeleri durdurduğunu iddia etti. Bitcoin madencilik firması, Celsius Network’in, Core Scientific’e toplamda yaklaşık 11 milyon dolar borcu olduğunu ve bu miktarın her geçen gün 28.000 dolar daha fazla ücret ve faiz olarak tahakkuk ettiğini savundu.

İki firma arasındaki anlaşmazlık, Bitcoin madencisinin Celsius’u elektrik faturalarını ödememekle suçladığı 19 Ekim’den bu yana devam ediyor. Bu durum, ödemelerin yapılmamasını, zor durumdaki Bitcoin madencisinin 21 Aralık’ta 11. Bölüm iflas başvurusunda bulunmasına yol açan likidite sorunlarında önemli bir faktör olarak gösteriliyor.

Madencilik firması, Celsius Network’e karşı dilekçe sunarak sözleşmelerini reddetme talebinde bulundu ve Celsius, Core Scientific’in kripto kredi kuruluşu için barındırdığı 37.000’den fazla Bitcoin madencilik teçhizatını kapatmayı kabul etti. Firma aralarındaki anlaşmazlığın sürmesi nedeniyle, Celsius Network’in 4.7 milyon dolarlık idari talebinin reddedilmesini talep etti.

Bitcoin madencilik firması, Celsius Network’in sözde idari alacağının kabul edilmesi talebinin, Core Scientific’in Celsius’a karşı önemli talepleri olduğunu göz ardı ettiğini belirtti. Bitcoin madencilik firması, Celsius Network’in firmaya borçlu olduğu yaklaşık 8 milyon dolarlık paranın üzerinde oturduğunu iddia ederek, Celsius Network’in haksız yere zenginleştirilen taraf olduğunu savundu. İki firma arasındaki anlaşmazlık, mahkeme sürecinde sonuçlanacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir