Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$64.136
% 8.57
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 64.136
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Aptos Labs Ve Microsoft Ortaklığı Sonrası APT Token Fiyatı Uçtu!

Aptos Labs, şirketin önceki adıyla Libra olan ancak sonradan Diem olarak adı değiştirilen projesini hayata geçirmek amacıyla geliştirdiği 1. katman blok zinciri üzerinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu girişim, Microsoft’un (MSFT) yapay zeka teknolojisiyle güçlendirilerek, araç ve hizmet yelpazesini genişletiyor.

Yapılan duyuru sonrasında, Aptos token’ı (APT) değer kazanmaya başladı ve yaklaşık %15’lik bir artışla $6,7 seviyesinden  $7,70 seviyesine yükseldi.

Çarşamba günü yapılan basın açıklamasına göre,Aptos Labs, yeni gelişmelerini duyurdu. Bu gelişmeler arasında kullanıcı sorularını yanıtlayacak olan Aptos Assistant adlı sohbet robotu ve akıllı sözleşmeler ile merkezi olmayan uygulamalar geliştiren programcılara kaynak sağlamayı amaçlayan yeni teklifler yer alıyor. Bu yenilikler, yapay zeka ve blok zinciri teknolojilerini bir araya getirerek sunuluyor ve Microsoft’un altyapısından destek alıyor. Chatbot, Microsoft’un Azure OpenAI Hizmeti tarafından destekleniyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Aptos,Microsoft,APT Token,
Haber Sonrası Token Fiyatında Yaşanan Yükseliş (TradingView)


Aptos Labs CEO’su Mo Shaikh, “Yapay zeka ve blok zinciri teknolojileri, önemli bir nedenle hızla birbirine yaklaşıyor: Her ikisi de internetin evrimini derinden etkileyen ve toplumu şekillendiren nesillerarası atılımlardır,” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Aptos, yerel programlama dili Move’u kullanarak “sözleşme geliştirme, birim testleri, biçimlendirme ve kanıtlama özelliklerini” desteklemek için GitHub’ın yapay zeka destekli programlama aracı olan Copilot’a entegre ediyor.

Microsoft Yapay Zeka ve Gelişmekte Olan Teknolojiler Genel Müdürü Rashmi Misra, “Aptos Labs’in teknolojisi ile Microsoft Azure Open AI Service yeteneklerini birleştirerek, kullanıcıların sorunsuz bir şekilde Web3’e katılımını sağlamayı ve yenilikçilerin yapay zeka kullanarak yeni heyecan verici merkezi olmayan uygulamalar geliştirmelerine olanak tanıyarak blok zinciri kullanımını demokratikleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Her iki şirket aynı zamanda blok zinciri teknolojisinin kullanım alanlarını genişletme amacıyla varlık tokenizasyonu, ödeme seçenekleri ve merkez bankası dijital para birimleri gibi finansal hizmet ürünlerini araştırmak üzere işbirliği yapacaklar. Ayrıca, Aptos, ağın güvenliğini artırmak için Microsoft Azure platformu üzerinde doğrulayıcı düğümleri işletecek.


İlginizi Çekebilir:BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF’si Ne Zaman Onaylanacak?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir