Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.955
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.955
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Eos Vakfı, Block.one’nin 22 Milyon $’lık Anlaşmasını Reddediyor!

Eos Topluluğunu temsil eden bir kuruluş olan Eos Network Foundation, topluluk üyelerini Block.one tarafından sunulan 22 Milyon $’lık anlaşmayı reddetmeye çağıran bir devre dışı bırakma formu yayınladı.

Bu anlaşma, eski EOS yatırımcıları ve davacıları, Chase Williams, William Zhang ve Block.one arasında devam eden dava ile bağlantılıdır.

ENF, Block.one tarafından önerilen uzlaşma tutarının, EOS topluluğuna haklı olarak borçlu olunan miktarın önemli ölçüde altında olduğunu iddia etti.

Block.one, 2017’den 2018’e uzanan ilk ICO sırasında EOS blokzincirini geliştirmek için şaşırtıcı bir şekilde 4 Milyar $ topladıktan sonra büyük ilgi topladı. Vakıf, bu taahhüdün büyük ölçüde yerine getirilmediğini iddia ediyor.

Önerilen 22 Milyon $’lık yerleşim miktarı Block.one’un ICO satışından topladığı 4 Milyar $’ın küçük bir kısmını temsil ediyor. Bununla beraber yatırım yapmayı vaat ettiği ve başaramadığı 1 Milyar Doları da temsil ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

ENF Topluluktan Anlaşmayı Reddetmesini İstiyor

ENF, 22 Milyon $’lık anlaşmayı kabul etmenin olası sonuçlarını açıkladı. Anlaşma şartlarına göre, katılan topluluk üyeleri, eğer ödemeyi kabul ederlerse Block.one ve kurucularına karşı gelecekteki tüm iddialarını kaybedeceklerini söyledi.

Vakıf ayrıca, bu şartları onaylamanın gelecekte yasal işlem başlatmasının veya gelecekte çözüm aramasını engelleyebileceğini söyledi.

ENF, topluluk üyelerini anlaşmadan çekilmeye çağırıyor, bu da Block.one’a ve mahkemeye anlaşmanın tamamen yetersiz olduğunu belli edecek.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir